Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Mas Cristol Pjan

View album (28)
/
  • 4
  • 1
  • 0
  • 2
  • 1
8.7
Rating
 

Availability of 'Mas Cristol Pjan'

Antoinella & Pieter Jan Eschauzier has last updated the calendar on 23 Jan 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Mas Cristol Pjan evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.7
Visited in December 2020

Heel fijne dagen gehad in het huisje dat met veel liefde gebouwd is. Ook in de winter een erg fijne plek met houtkachel en warm bad in het maanlicht. Zeer fijn contact met Pieter-Jan en genoten van alle rust. Een inspirerende plek!

9
Visited in June 2018

Een zeer aangenaam en mooi huisje in een rustige idyllische omgeving. De vele ramen en groene omgeving rond het huis, het mooie terras met buitendouche maakte het een waar paradijs. Antoinella en Pieter-Jan waren zeer vriendelijk en gastvrij. In de directe omgeving liggen diverse leuke oude dorpjes en mooie wandelgebieden met prachtige natuur. Een echte aanrader.

9
Visited in July 2017

Een heerlijke plek in natuurlijke omgeving! Gastvrij onthaal en verblijf. Prachtig zelfgemaakt huisje (dat met recht een natuurhuisje genoemd mag worden, het valt helemaal weg in de omgeving) met mooie zelfgemaakte meubelen. Het ligt ook erg mooi vlakbij de rivier (waar we weer een bijzondere stenencollectie hebben kunnen verzamelen). Pieter-Jan en Antoinella zijn een prettige gastheer/gastvrouw: sociaal, geïnteresseerd maar juist ook met respect voor je behoefte aan privé en rust.
Een aanrader voor wie een periode op een bijzondere plek en in alle rust in de natuur wil verblijven, maar wel met een mate van comfort.

8

Visited this Gite? Please give your opinion