Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chalets du Soleil

View album (21)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
  • 3
10.0
Rating
 

Availability of 'Chalets du Soleil'

Attention! Danièlle Nawijn has last updated the calendar on 03 Aug 2021

Guestbook

Visitors of Chalets du Soleil evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in August 2020

Een uitstekende plek om volledig tot rust te komen, maar ook een park met de nodige voorzieningen om met kinderen te bezoeken. Danielle doet haar uiterste best om het iedereen volledig naar de zin te maken. De kok in de bistro is echt goed, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij zochten een plek om even lekker bij te komen van de dagelijkse drukte, en wat vanuit Nederland in 1 dag te bereizen is. Het huisje is van alle gemakken voorzien, ruime koelkast, vaatwasser en het sanitair is ook uitstekend. Leuke restaurantjes in de buurt, veel wijnboeren die bezocht kunnen worden, en supermarkten dicht in de buurt. De bedden zijn ook zeer goed. Iedere ochtend zijn verse gebakken broodjes bestelbaar. De sfeer is relaxed en je komt hier meteen tot rust. Een echte aanrader!!!

10
Comment from Danièlle Nawijn

Bedankt voor uw recentie ! Ons doel is om te kunnen meedragen aan een mooie vakantie. Leuke en gezellige gasten zoals jullie mogen altijd terugkomen ;) Tot ziens !

Visited this Gite? Please give your opinion