Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Mas Magali

View album (35)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
 

Availability of 'Mas Magali'

Gerd last updated the calendar on 30 Jun 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2015

Waanzinnige locatie waar we een heerlijke vakantie hebben doorgebracht met ons gezin. Je moet je bewust zijn van het feit dat de dagelijkse boodschappen op 45 minuten rijden zijn maar het natuurschoon wat je daarvoor terug krijgt is top!
Gerd is een aardige en emabele kerel die zeer klant gericht is. Het zwembad is prachtig en zeker met de hoge temperaturen een heerlijke verkoeling. Aan het huis mankeert wel het een en ander maar dat mag de pret niet drukken.

8
Visited in August 2013

Wij verbleven van 10 tot 24 -08-2013 in Mas Magali met 3 personen: een koppel en dochter van 20 jaar.
Onze keuze was op de Mas gevallen voor het uitzicht: daarin werden we zeker niet bedrogen: het verre zicht tot aan zee was weergaloos!! De weg ernaartoe was een ander paar mouwen! Zeker 45 tot 60 min van de 'gewone' weg tot aan La Bastide! Misschien mooi maar zeer tijdrovend als je ergens naar toe wilt en zeker niet voor wagenzieke mensen. De ligging is dus zeer afgelegen qua gite maar de regio is prachtig: enorm veel te zien en te doen zowel voor sportievelingen( wandelen, fietsen, paardrijden) als cultuurmensen ( mooie abdijen, kastelen, dorpjes) als natuurliefhebbers.( pic de Canigou enz). We zijn maar 1x naar de kust gereden en het was er overdruk, overal files, nergens parking dan was terugkomen naar La Bastide een verademing, rust en stilte!
De eigenaars zijn erg vriendelijk, geen moeite is hen teveel. De gite is basic: 3 slpks, goede douche en wasmachine, geen vaatwas. Livingmeubelen en lakens aan vervanging toe. Geen parking bij de gite wel buiten het dorp. Dorpelingen zeer vriendelijk, maken graag een praatje. Kleine resto, geen winkel wel brooddepot.
WIFI alleen thv het zwembad en het thv het huis van de eigenaar ernaast!
Wat wij zeer spijtig vonden ,was de afwezigheid van een deftig terras met terrasmeubelen VOORAAN het huis om te kunnen buiten eten met dat mooie uitzicht. We hebben dan maar alles, met toestemming, verhuisd naar het zwembadterras ( wat normaal gezien prive van de eigenaar was) en daar gegeten.De eigenaar zou binnenkort een terras maken! Kortom: mooie streek, niet toeristisch, veel te doen, afgelegen IN de bergen; voor echte rustzoekers en natuurmensen.

7
Visited in July 2010

Het was ver rijden en HOOG maar...Mas Magali in la Bastide met zijn 71 inwoners en nu al 72 ;-) deze plek heeft God nog niet gevonden. Weg van alle drukte, massa toerisme, maar wat is er dan wel? Rust, stilte, zeer mooie omgeving en vriendelijke mensen. Wat hoor je daar? een vlieg, de wind en je eigen stem. De Mas dik in orde en wat een zalig zwembad.Niet te vergeten, Gert een super sympathieke kerel met heel veel positieve energie! Een klein min puntje (om iet te zeggen) als je een gevoelige maag hebt voor al dat bochten werk( je zit natuurlijk wel in de bergen). Het is 3 kwartier bochten naar beneden of naar boven. Super vakantie, veel gelezen en gezwommen, prachtige schoenen gekocht in Perpignan ;-) Doe zo voort Gert!

9
Visited in August 2008

heej!
ik ben hier in 2008 met mijn familie geweest!
het was in een woord, supergeweldig!! het leek net of we in een film waren, zo leek het haast wel. we hadden een grote ruimte en het zwembad was ook super. ook Gerd en zijn dochtertje Magali zijn heel leuke, aardige mensen! deze vakantie hoort zeker bij een van mijn beste vakanties. het enige nadeel was, dat het overal naartoe een beetje ver reizen was. ik wil er het liefst dit jaar weer naar toe. het was gewoon geweldig!
liefs, marlieke

9

Visited this Gite? Please give your opinion