Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Freuberts

View album (27)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Les Freuberts'

Barbara & Keith Steel has last updated the calendar on 13 Sep 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Freuberts evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2021
Melanie

Fijne gîte die vastzit aan de B&B van eigenaren Barbara en Keith, die zeer gastvrij en behulpzaam zijn (bijv. een tafel reserveren bij restaurant Anacapri in St. Hilaire). De gîte is comfortabel en gezellig ingericht en heeft een eigen terras met uitzicht op het (privé) zwembad en de mooie grote tuin. Helaas konden we door het slechte weer maar een keer even zwemmen maar er is ook een grote speelschuur met darts en tafeltennis (en voor kleine kinderen een afgesloten speelhoek) dus daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. In de regio is genoeg te zien en te beleven.

9
Visited in September 2018

Wij hebben een heerlijk week gehad in Les Freuberts.
Barbara en Keith zijn zeer vriendelijk en gastvrij. De gites is zeer compleet uitgevoerd. Het zwembad (verwarmd door zonnepanelen) is heerlijk. Het speelgoed voor de kinderen is echt overweldigend, van glijbaan voor de allerkleinsten, diverse tractoren en fietsjes, tot een tafeltennistafel en darts voor de grotere kinderen. Een grote tuin met diverse fijne zitjes maakt het geheel af. Het zou me niets verbazen als we hier nog eens terugkomen.

9
Comment from Barbara & Keith Steel

Thank you for your kind words Marc. It was great to meet you all and we are pleased you enjoyed your time at Les Freuberts. We hope to see you some day in the future. Kind regards Barbara & Keith (& Benji!)

Visited this Gite? Please give your opinion