Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Moulin de la Diversière

View album (19)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
9.5
Rating
 

Availability of 'Moulin de la Diversière'

Le Foulgocq Anne has last updated the calendar on 16 Sep 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Moulin de la Diversière evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in September 2021

Een heus paradijsje. Een hele mooie gite met goed uitgeruste keuken. We hadden de middelste van de drie gites. Een hele grote tuin/bos met een beekje. Het was heel mooi weer en hebben dan ook genoten van het zwembad en de zon. Het is er heel erg rustig, je hoort bijv geen auto's op de achtergrond. De enige geluiden zijn die van de vogels. Je komt er echt tot rust. De eigenaren zijn heel aardig.

10
Visited in September 2021

Hel gezellig ingerichte gite, met sfeervolle houtkachel, van alle gemakken voorzien ;vaatwasser , wasmachine, magnetron en aparte oven in mooie ruime keuken.
Rustig gelegen achter 400 m lange oprit in mooie wandeltuin met zwembad, kleine moestuin, geiten, beekjes, vennetjes, waterstroompjes. Prachtig bamboebos en gelegenheid tot vissen. Het is daar zo stil, dat je daar volledig tot rust komt, terwijl binnen 15 min rijden gezellig plaatsjes zijn. 's Nachts is het zo donker dat je een ongekend heldere sterrenhemel ziet. De eigenaren wonen in een ander huis op het terrein en zijn heel vriendelijk; lieve mensen die niets liever willen dan dat je daar geniet. Heerlijke tijd gehad daar. Een aanrader!

9
Visited in August 2019

Heel mooi terrein. Mooi, sfeervol ingericht huisje met alle gemakken. Goede privacy en rust. Fijn zwembadje. Kasteel Lude aanrader. La Fleche leuk stadje.

9
Visited in July 2019

Prachtig huisje en heel mooi aangelegd terrein. Mooie tuin en eigen
bosgebiedje met kronkelend beekje waar kinderen fijn kunnen spelen. Echt een aanrader. Voor zowel een luie vakantie als voor een week met uitstapjes en wandelen. Huisjes zijn goed voorzien van keukengerei, wasmachine etc. En een WiFi die het zowaar de hele tijd doet.

10

Visited this Gite? Please give your opinion