Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gîte de la Gravée

View album (26)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 3
10.0
Rating
 

Availability of 'Gîte de la Gravée'

Chantal Blais last updated the calendar on 05 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gîte de la Gravée evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2019
Anneke van Wijmen

Een schitterende gîte, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, meer dan compleet! We werden gastvrij ontvangen met allerlei lekkernijen, waaronder een heerlijke fles rode wijn van een wijngaard uit de buurt. Die zijn we zelf ook gaan bezoeken om wat wijn mee terug naar Nederland te nemen. In het huis ligt genoeg informatie wat er zoal te beleven is in de streek. Vanuit de gîte kun je schitterende wandelingen maken, evenals in de wijde omgeving. De markering laat soms te wensen over, maar dat is op te lossen met Google Maps! Het is een gebied met weinig toerisme en de lunchmogelijkheden in de regio zijn legio. Tegen een verbluffend lage prijs krijg je een heerlijke maaltijd voorgeschoteld!
Kijk vooral ook op website www.gite-vendee.com voor meer informatie over de gîte!

10
Comment from Chantal Blais

Un grand merci pour ce commentaire très sympathique sur votre séjour en sud Vendée. Nous sommes très heureuses de savoir que vous avez apprécié le confort et l'équipement de notre gite. Vous avez pu découvrir une région que vous ne connaissiez pas : la Vendée et ses environs. Au plaisir de vous revoir

Visited in June 2017

Geweldige gite. Alles is aanwezig en meer nog. Moeder en dochter zijn heel erg behulpzaam en uiterst vriendelijk. We werden hartelijk ontvangen met een fles wijn, cake, zelfgemaakte Jam, koffie thee. Te veel om op te noemen. De eerste gite waar een nespresso koffie machine staat.
Zeer aan te bevelen. Voor ons voor herhaling vatbaar.

10
Comment from Chantal Blais

Merci beaucoup pour ce commentaire très sympathique ! Ce fut un plaisir de vous accueillir, au plaisir de vous revoir

Visited this Gite? Please give your opinion