Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Petit Puy Ardouin

View album (34)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
 

Availability of 'Le Petit Puy Ardouin'

Attention! J.W. Kirpestein has last updated the calendar on 23 May 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in September 2015

In 2015 ontvingen wij weer zo veel fijne "gasten"
Wat enorm leuk dat jullie zulke mooie soms verlegen makende recensies op onze website www.lepuyardouin.nl achter lieten!
Hieronder een paar "geknipt" en " geplakte" recensies over 2015. Nogmaals dank!!!

Jagende uilen en roofvogels, rust, gemoedelijke mensen, puurheid en stilte. Daarnaast plek voor bourgondisch eten en gezelligheid. Wij hebben deze plek en jan en petra in ons hart gesloten.
geplaatst door: Nienke en Rob

Heerlijk hebben we twee weken vertoefd in de gite Rural. De omgeving is prachtig landelijk en uitermate geschikt voor fiets en wandelactiviteiten. Genoten van pizza avond en openluchtbios.
geplaatst door: Yamilé en Ralph

We genieten na van ons heerlijke verblijf op een van de kampeerplekken op Le Puy Ardouin. Een locatie van rust en ruimte, in een verrassende omgeving. Jan en Petra, bedankt en succes !!
geplaatst door: Dick Bouman en Wil Bekkering

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Een prachtig huisje met ruime tuin. Elke week een film in de openlucht, en niet te vergeten de stiltewandelingen;-) Een aanrader om hier je vakantie te vieren
geplaatst door: Tineke en Jan

Een heerlijke combinatie van een unieke gite met prachtige privé-tuin en de sociale context die Jan en Petra hun gasten aanbieden. Van hangmat tot pizzabakken. Voor ons het ultieme vakantiegevoel.
geplaatst door: Elly en Leo

Ook dit jaar weer van een uitstekende vakantie genoten bij Le Puy Ardouin, in oa de nieuwe Woody safaritent. Een aanrader voor de liefhebber van rust en ruimte. Dank voor de gastvrijheid Jan en Petra!
geplaatst door: Jan en Cisca Larmit

We hebben genoten van jullie prachtige, unieke plek. Ruime plekken, gastvrijheid en verzorging van Jan & Petra. De filmavond was betoverend en blijft ons nog lang bij. Wij hopen ooit terug te komen!
geplaatst door: John & Marjet

8
Visited in August 2013

Wij hebben genoten van ons verblijf in Petit Rural. Dat de Vendee prachtig is wisten we al, maar als je dan
zo'n leuk verblijf vindt is het nog 10x zo mooi. We werden hartelijk ontvangen en kregen na een paar kleine huisregels te horen wat er in de omgeving te doen en te zien was (heel handig!). Er werd een avond pizza gebakken in de broodoven (uit 1690!) en er was een avond buitenbioscoop, zelf stoel en drankje meenemen en kijken maar. Onder de sterrenhemel en overal waxinelichtjes, 't was een belevenis. Heb je geen zin om hieraan mee te doen, even goede vrienden.
Deze gite is een echte aanrader, eigen hangmat, zwembad voor de deur, een prachtige omgeving en RUST!

8
Visited in September 2013

Zie voor reacties van onze gasten vooral onze eigen website:
www.lepuyardouin.nl
Geeft een wat actueler beeld!

8
Visited in August 2012

Rust is meer dan stilte.
Dat heb ik de afgelopen week ervaren. Al jaren probeer ik onnodige drukte ook tijdens mijn vakantie te ontlopen en dat is dit jaar op een bijzonder welkome manier gelukt. Bij aankomst op de camping waande ik me in een sprookjesachtige sfeer waarbij alles klopte. Zeer grote en exclusief ingerichte Safaritent met daaromheen zeer veel privéruimte voor ons alleen. Daarnaast altijd schone en moderne sanitaire voorzieningen die op bijzonder sfeervolle wijze in de oude stallen zijn aangebracht. Het fijne en frisse zwembad. Ontvangst en begeleiding van de gastheer die altijd tijd lijkt te nemen om het “zijn” gasten nog beter naar de zin te willen maken. Op de wisseldag kregen we om 21.00 uur een drankje met voorlichting voor alle (max. 10 dus) gasten. De huisregels en mogelijkheden van de omgeving werden besproken. Zo worden er activiteiten (pizzabakken, openluchtfilm, wandeling etc.)voorgesteld waaraan deelgenomen kan worden. Hoeft niet, kan wel. Ik heb ze wel gedaan en als plezierig ervaren.
Kortom: Een verrassende vakantie in een vriendelijke en buitengewone omgeving. In een streek waar genoeg te doen is. Hoewel de site een goed beeld geeft van de camping kan de sfeer die er hangt m.i. op foto onvoldoende worden vastgelegd. Je krijgt echt meer dan wat je ziet.
Een echte aanrader voor mensen die er even echt uit willen zijn.
Bedankt Jan.

10
Visited in July 2012

Alle verwachtingen werden overtroffen in onze vakantie. In een oase van rust n natuur een Top vakantie genoten. We zien nu al uit naar 2013 en koen zeker terug
Ook de regio en gastvrijheid van Petra en Jan kunnen wij u aanbevelen.

9

Visited this Gite? Please give your opinion