Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Maine Menot

View album (44)
/
  • 23
  • 6
  • 13
  • 13
  • 5
10.0
Rating
 

Availability of 'Le Maine Menot'

Frans Van den Hombergh has last updated the calendar on 27 Sep 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Maine Menot evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in May 2019

Dit huis overtreft alle verwachtingen! Met ons hele gezin, 10 volwassenen en 10 kinderen, hebben we meer dan genoten van alle faciliteiten; de slaapkamers zijn perfect, de woonruimtes bieden alle mogelijkheden, de speelkamer, de keuken, het liet niets te wensen over en het huis was overal superschoon! Buiten was privacy en veiligheid gegarandeerd en de eigenaren deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. we hebben fantastisch weer gehad zodat ook alle buitenterrassen en het zwembad optimaal gebruikt konden worden; Kortom: het huis wanneer je zoekt naar ruimte, privacy, rust, natuur en luxe!

10
Visited in October 2017

In het kader van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders hebben we een week doorgebracht op het landgoed Le Main Menot afgelopen oktober 2017. Door de relatief hoge ligging op een heuvel is het uitzicht adembenemend. Het huis is groot, maar toch intiem en klassiek. Je gelooft het bijna niet als de eigenaar Frans je vertelt dat het huis min of meer vanaf de grond door hem is opgebouwd. Het is zeer geschikt voor grote groepen of meerdere gezinnen/ partners omdat er genoeg privacy is voor iedereen. Wij waren met 15 man en er was nog steeds slaap ruimte over. De sterrenhemel is adembenemend bij het ontbreken van strooilicht. De omgeving nodigt uit tot lange wandelingen door gebieden en dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Mocht je bij aankomst geen tijd of zin hebben om te koken of boodschappen te doen, 'Sue is your friend' die zorgt voor een heerlijke maaltijd en zelfs boodschappen doet zodat er tijd is om te 'landen' na een vlucht of autorit. Als er problemen zijn worden die direct opgelost, dus geen stress. Mijn ouders hebben bij het zwembad opnieuw na 50 hun huwelijks belofte aan elkaar gedaan en daarna een duik genomen. Het was prachtig.

10
Visited in August 2017

In augustus dit jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad met onze vriendengroep in Le Maine Menot. Het huis heeft veel ruimte en de keuken is van alle gemakken voorzien. Ondanks de grootte van onze groep, geeft het huis niet het gevoel dat het "vol" of "krap" is. Integendeel: het huis heeft zo veel bijzondere plekjes en ruimte dat je of elkaar lekker kan opzoeken, bij de grote tafel voor de keuken of juist dat je even voor je zelf een boek kan lezen. Het zwembad is heerlijk, de sauna top en er is voldoende te doen in en rond het huis (tafeltennissen, sjoelen, spelletjes, etc.). Een aanrader!

10
Comment from Frans Van den Hombergh

Dank je wel voor je reactie. Jullie waren een uitstekende groep om te hebben en hopelijk zien we jullie nog eens terug!

Visited in August 2017

Bezocht in zaterdag 5 augustus 2017 Geplaatst op: maandag 02 oktober 2017, 11:24 (Verhuuradvertentie: Le Maine Menot)
Picture Perfect
Our family of 23 stayed here for a week in August '17. The farmhouse was perfect to accommodate all ages of the family from 2 - 68.
It had everything we needed for a lovely holiday, most importantly plenty of fridge space to of course cool the wine down!! Loads of outside space for dining and the children to play and explore and the wonderful pool to cool down in!
Everyone had a wonderful time at the farmhouse and in France
Thank you Carole & Family

10
Comment from Frans Van den Hombergh

Thanks Carole & Family, it was a pleasure to have you as a group! See you hopefully another time!

Visited in July 2017

Altijd spannend wanneer je op een nieuwe locatie met 8 volwassenen en 6 kinderen ergens aankomt. Zal het huis voldoen aan de wensen? In Le Maine Menot hadden we direct een goed gevoel, een zeer ruim huis met alle voorzieningen. De vele mogelijkheden om te genieten van het terras, aan elke zijde van het huis is dit voorzien, konden we appreciëren. Zelfs met iets minder weer heb je een uitstekend overdekt terras waar we gretig gebruik van hebben gemaakt. De ligging straalt rust uit en daar konden we van genieten. Ook voor de kinderen zijn er heel veel mogelijkheden, tennistafel, biljart, spelletjes ... Het beheerdersechtpaar is enorm betrokken bij het verblijf van hun huurders, ze hebben het beste voor met de vakantiegangers. Kortom, een locatie waar je tot rust kan komen en genieten. Voor herhaling vatbaar.

10

Visited this Gite? Please give your opinion