Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite d'Artige

View album (17)
/
  • 6
  • 3
  • 3
  • 2
  • 2
10.0
Rating
 

Availability of 'Gite d'Artige'

Sue Shaw has last updated the calendar on 10 Oct 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gite d'Artige evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in July 2020

We hebben, ondanks Covid-19, een geweldige tijd gehad in Gite d'Artige. Het is een erg mooi huis, van alle gemakken voorzien, alles is aanwezig. 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met inloopdouche, een geweldig grote woonkamer met idem dito kookeiland. En natuurlijk ook het zwembad wat overdekt kan worden en door zonnepanelen verwarmd wordt, zodat het ook bij minder mooi weer, fijn is om te zwemmen. Dat hebben we dan ook elke dag gedaan.
De eigenaren, Sue en Adrian, zijn erg vriendelijke mensen. Je kunt met alle vragen bij hen terecht en zijn altijd bereidt om je te helpen en tips te geven over de omgeving.
In de omgeving is erg veel te zien en te bezoeken, zoals Chauvigny , Angles-sur-l'anglin, Montmorillon en niet te vergeten Saint-Savin waar we elke morgen heerlijk verse croissants en stokbrood gingen halen. In Chauvigny is vooral het fietsen op het oude spoorrail (velorail) een aanrader.

10

Visited this Gite? Please give your opinion