Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Lac Sainte Croix

View album (16)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 4
  • 0
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Maison Lac Sainte Croix'

Marco last updated the calendar on 20 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Lac Sainte Croix evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2021

Fantastische locatie bij het mooie lac de Sainte Croix. Het appartement is prima voor vier personen. Ontbijten kan ook op het buitenterrasje. Verhuurder is relaxed en communiceert prima. Huisje is keurig van binnen en schattig van buiten. Het. meer is op loopafstand (je moet wel kunnen klimmen) en ook de supermarkt. Er zijn bovendien een paar gezellige restaurantjes. Mooie omgeving.

9
Visited in September 2016

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in het beneden appartement. Het appartement heeft alles wat je je maar kan wensen als je opzoek bent naar een fijne vakantie in de Provence. Het uitzicht vanaf het terras is spectaculair en het appartement zelf was schoon en goed onderhouden, In de omgeving is van alles te doen, maar in Sainte Croix du Verdon zelf is er ook meer dan genoeg te ondernemen. Zeker een aanrader en wij komen graag weer terug.

9
Visited in July 2013

De afgelopen 3 jaar zijn we te gast geweest in dit heerlijke huis op deze mooie plek. Ook deze zomer was het weer genieten. Het goed ingerichte huis met alles wat je nodig hebt in je vakantie, was als vanouds helemaal prima. Inmiddels kennen een aantal mensen in het dorp onze blonde koppen en lange lichamen. De korte Franse babbel in de supermarkt, heel dichtbij het huis, voelde als thuiskomen. We hebben weer genoten van het mountainbiken, wandelen, zwemmen, windsurfen, de marktjes, de wijnen, het eten en elkaar. Ook na 3 jaar zijn het huis en de plek super!

9
Visited in July 2011

In de maand juli in 2011 hebben we dit huis (boven) gehuurd. Een geweldig huis, zeer compleet en mooi gelegen bovenin het dorpje. Het uitzicht vanaf het balkon is adembenemend. In de ochtend weerkaatst de zon in het meer en glinstert op het balkon terwijl je een croissant eet. In de middag is de tuin ook heerlijk. De zwoele wind, een goed glas wijn en lekkernijen van een marktje uit de buurt. Voor onze dochters (18 en 16 jaar) was de lokatie en de plek ook prima. Ze vermaakten zich mede doordat ze hun gang konden gaan en vanuit het huis naar het meer konden lopen. 's Avonds was er voor hen ook regelmatig wat te doen in het dorpje. Als ouders hebben we ook alles kunnen doen waar we zin in hadden; zeilen (we hadden een zeilboot mee en bij de zeilschool neergelegd), wandelen (er zijn veel spannende tochten in de omgeving. Bij het bureau Toerisme is hier een boekje over beschikbaar en in het huisje liggen wandelkaarten), vers eten halen op markjes en hier lekker mee koken, enz.
Al met al was het heerlijk en voor herhaling vatbaar.

9
Visited in September 2009

Wij hebben genoten in de 2 weken die wij hebben doorgebracht in dit huis in Sainte Croix du Verdon. Het huis is prettig ingericht en lekker koel in de zomer. Het uitzicht over het meer is adembenemend.
De omgeving biedt zoveel mogelijkheden: zwemmen, zeilen, wandelen, Gorges du Verdon en de vele culinaire hoogstandjes. Je bent echt in de Provence. Wij gaan graag nog een keer terug.

9

Visited this Gite? Please give your opinion