Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

la Balance

View album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'la Balance'

Attention! c.m. Geurtsen has last updated the calendar on 05 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of la Balance evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in June 2019

Zeer gastvrij ontvangen door Karin. Voor tips voor leuke uitstapjes kan je ook altijd bij Karin terecht. Het huis is niet groot, maar heeft alles wat nodig is. Alles was aanwezig, gevulde koelkast, handdoeken enz. Eigenlijk hoef je alleen je kleren en je toilettafel maar mee te nemen.
Heerlijk zwembad en een hele mooie grote tuin. Het huis is rustig gelegen, en je kan van hieruit vrij snel bij alle leuke (bekende drukke) plaatsen komen. Een prima plek voor iedereen die na een drukke dag lekker bij wil komen, en wil genieten van de rust. Kortom een aanrader.

9
Visited in June 2015

In een woord; fantastisch! Onze vakantie begon met een warm welkom van Karin en Rob; na een glaasje bubbels werden wij naar onze gite begeleid; aan alles was gedacht; zelfs onze ijskast en fruitmand waren gevuld! Een heerlijk plekje en mede door de enorme gastvrijheid van Karin en Rob komen wij zeker nog een keer terug!

9
Visited in July 2012

Op een prachtige locatie een heerlijke week gehad in La Balance.
Knus huisje, lekker terras en super zwembad.
En niet te vergeten de jacuzzi. We werden ontvangen met een gezellige welkomsborrel en hapjes
en onze ijskast was zelfs al gevuld met veel lekkers.
Uitstapjes gemaakt naar Grasse, Nice,Cannes en Valbonne.
Karin en Rob bedankt voor jullie gastvrijheid!!!

8
Visited in July 2012

Van 7 tot 15 juli 2012 hebben wij met plezier gebruik gemaakt van de studio achterin de tuin. De ruimte is niet al te groot, maar wel degelijk van alle gemakken voorzien en mooi ingericht. En het klimaat is dan dermate gunstig, dat er goed buiten geleefd kan worden in de ruime tuin met heerlijk zwembad. Karin en Rob zijn fantastische gastvrouw/heer en staan je graag met raad en daad en culinaire kunstjes bij. Een heerlijke rustige plek in een prachtige omgeving met steden als Cannes, Nice, Antibes, Grasse, St.Paul de Vence en prachtige bergdorpjes op redelijk korte afstand.
Een aanrader ! Kees en Els Henkelman, Rosmalen NL

8
Visited in July 2012

Na wat aanvankelijke teleurstelling omtrent de beschikbare ruimte, werd dit heel snel ruimschoots gecompenseerd door de oase van rust waarin we terecht kwamen, alswel door de grenzeloze gastvrijheid waarmee we werden ontvangen en verzorgd. Wat een heerlijke plek!
Daarnaast was het fijn om te kunnen genieten van Rob's tarte tatin (van restaurantkwaliteit), de was die voor ons werd gedaan, de lekkere restaurantjes in de buurt en de eindeloze mogelijkheden om uitstapjes te maken naar allerhande interessante locaties. Een echte aanrader!

8

Visited this Gite? Please give your opinion