Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Renardeau

View album (30)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Le Renardeau'

Nicole & Dirk Baudoncq last updated the calendar on 22 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Renardeau evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in May 2022

We zijn hier in mei 22 geweest. Prachtig huis met alle gemakken, mooie tuin en een prachtig uitzicht. Dirk kan je echt van alles vertellen over de omgeving, wandelingen die je kunt maken...Kortom je eigen VVV bij je. De eigenaren zijn hele aardige mensen die er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Echt een aanrader.

10
Visited in September 2021

Magnifiek !!! De omgeving, het centraal gelegen Guillestre, het fijne onderkomen Le Renardeau ! Zoveel te zien en te beleven in de prachtige natuur. De routes en informatie liggen allemaal klaar, en door Dirk altijd met een goed verhaal en zinnige gegevens nog verder uit te breiden. Dank !

10
Visited in September 2021
Daniëlle & Peter

Net terug van 10 dagen Le Renardeau. Zeer welkom ontvangen door Dirk en Nicole. Het huis was erg mooi, opgeruimd, en er was echt van alles aanwezig. Naast de 'rode map' in het huisje met allerlei suggesties voor in de omgeving, wandelroutes ect, heeft Dirk ons meerdere dagen als gids meegenomen naar verschillende locaties (col de Vars, La Bonette, Granon ect). Door zijn enthousiasme hebben we veel gezien in de omgeving.
Kortom, ik zou zeker Le Renardeau aanbevelen!!

10
Visited in September 2021

Een heerlijke week in Guillestre gehad mede door de gastvrijheid van Dirk en Nicole. Een heel fijn en schoon huis met alles er op en er aan. Er is aan alles gedacht. Er zijn heel veel gevarieerde activiteiten te doen en de natuur is prachtig. Leuk dorpje op loopafstand. Veel leuke adviezen gekregen om te ondernemen zodat we een top week zouden hebben. We hadden tijd te kort !

10
Visited in July 2021
Geerts J

Wondermooi en zeer gevarieerd gebied, de natuur is schitterend. Strategisch gelegen woonst met alles erop en eraan. De prachtige map met de uitstappen is geniaal, je hoeft zelf niks op te zoeken. Je hebt wel 3 weken nodig om alles te bezoeken, dus wij komen volgend jaar nog eens terug !

10

Visited this Gite? Please give your opinion