Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine de Sivas La Ferme

View album (22)
/
  • 8
  • 2
  • 5
  • 6
  • 1
 

Availability of 'Domaine de Sivas La Ferme'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek last updated the calendar on 24 May 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2018

Wij hebben genoten van het water, de zon en de bergen. Er loopt wellicht geen rivier meer hetzelfde na al onze dammetjes!

7
Visited in August 2018

Twee weken hebben we hier onze vakantie gevierd. Heerlijk zo'n plekje met veel rust en vrijheid. De sprinkhanen, spinnen, zevenslapers en hagedissen waren tot schrik en vermaak... We hebben genoten van de rust, de bergen en het meer.

8
Visited in August 2018

Met veel plezier zijn we na twee jaar weer terug! Nu met het volledige gezin, aanhang en de drie honden! Prachtig weer en veel plezier maakten onze vakantie, heerlijk! Bedankt voor de heerlijke soep en voor het sterren kijken met de kinderen! Onze dochter wist de melkweg en sterren mooi op de foto vast te leggen. Ook de zevenslaper zorgde voor amusement, we hebben 'm zelfs appel kunnen voeren! Bedankt voor alle gastvrijheid en wie weet...zien we elkaar terug!! Deze mooie plek zullen we zeker met anderen uitwisselen. TOT ZIENS.

9
Visited in July 2018

We hebben het erg naar onze zin gehad op 'la ferme". Echt een plek midden in de natuur. Vlinders en mooie bloemen vlak naast het huis. Veel ruimte rondom het huis. De grauwe klauwier, cirlgors, das en zevenslapers die we gezien hebben in de omgeving van het huis waren echte "cadeautjes". Een plek die je andere mensen gunt om een fijne vakantie te hebben. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het eten van de table d'hote was erg lekker.

8
Visited in August 2017

Vijf jaar heeft het geduurd voor we naar dit geweldige Domaine konden terugkomen voor een vakantie van drie weken. Heel veel keren keken we in Nederland terug en zagen dan het zo karakteristieke schuin aflopende dak van de gîte voor ons, midden tussen de bomen. Wat een rijkdom : de weldoende overdaad aan rust, stilte, natuur, weer, zon, sterrenhemel, enz... Kortom: alle ingrediënten om je innerlijk mee te voeden. Voor ons is dat het hoogste goed dat er bestaat. Daarom hebben wij zo genoten van deze fantastische weken. Wat hebben we veel gezien en ervaren tijdens de vele wandelingen in de -hoge- bergen. Le Pic de Bure, de watervallen, de ondergrondse rivier, le sommet du Drouvet en de wandeling om de vijf meren heen. En wat hebben we weer veel dammetjes gebouwd in de rivier bij Aspres sur Buëch! We willen zeker terug komen. Hier is het goed en vooral, hier vóelt het goed. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

10

Visited this Gite? Please give your opinion