Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Lavandole

View album (10)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'La Lavandole'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek last updated the calendar on 16 May 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Lavandole evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2019

Heerlijk rustige plek, eenvoudig maar alles wat je nodig hebt. Bed slaapt heerlijk. Schitterende omgeving, veel mooie wandelingen om te maken. Je hoort alleen de vogels en krekels. Ontbijtje in de zon, bij het huisje ook schaduw.

10
Visited in August 2018

Na onze kennismaking met Sivas vorig jaar, hebben we de afgelopen twee weken opnieuw ontzettend genoten van deze heerlijke plek. Dit keer voelde het bijna als 'thuis komen' . Vertrouwd, relaxed en met de prachtige natuur, de stilte en de magnifieke sterrenhemel een heerlijke plek om te onthaasten. Dank voor de heerlijke maaltijd tijdens de table d'hôte , de warme ontvangst en persoonlijke aandacht! Ineens moeten we denken aan het spreekwoord " 3 keer is...". Wie weet dus nog eens tot ziens!

9
Visited in July 2018

Ik kom hier al jaren, en het blijft een heerlijke ervaring. De prachtige natuur, het licht, de kleuren, de bergen; vertrouwd en elke keer weer nieuw. Een prachtige, heerlijke plek!

10
Visited in October 2017

Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe geweldig ons Frankrijk-avontuur was! Wat een geweldige plek om te overnachten. Wat een rust! Even met z'n tweeën weg, al kijken we uit naar het weerzien met onze vijf jongens. We gaan weer naar huis.

7
Visited in September 2017

We hebben genoten van deze twee weken. We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving. Het huisje is eenvoudig, maar heeft alles wat je nodig hebt. Bedankt voor het heerlijke eten, de gastvrijheid, de wandelboekjes en tips! Het is een mooie basis om de Hautes Alpes vanuit te ontdekken. En het is heerlijk rustig vertoeven. De sterrenhemel, zoals anderen ook noemen, is echt prachtig! Leuk om hier te zijn geweest.

8

Visited this Gite? Please give your opinion