Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Bergerie

View album (83)
/
  • 10
  • 3
  • 5
  • 8
  • 2
9.7
Rating
 

Availability of 'Bergerie'

Veronique Jansen last updated the calendar on 17 Nov 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Bergerie evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in July 2022

Wij hebben het leven gevierd in dit prachthuis in een héél mooie omgeving met schattige dorpjes , wel eventjes onderweg 😊 Heel de familie heeft genoten . Ook de communicatie liep heel vlotjes .We hebben met ons allen ervan genoten ! Super vakantie!

10
Comment from Veronique Jansen

Dank je wel Kristel en familie. Jullie waren volgens onze care-taker de "beste" gasten ever. Vriendelijk, hartelijk en jullie hebben het huis meer dan netjes achter gelaten. Heel veel dank daarvoor! Misschien tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Véronique Jansen

Visited in July 2022
Miriam

Wij verbleven er met 7 volwassenen en een peuter. Het prachtige huis is van alle gemakken voorzien. Bij het terras heb je bij warm weer een heerlijk windje dat er doorheen blaast daar hebben wij heerlijk kunnen vertoeven en genieten van het uizicht. Het zwembad is heerlijk verfrissend. Dagje strand in Frejus, wijnproeverij bij la Motte, markt op zondag in le muy. Omdat je op een berg verblijft wat heerlijk is bij de hoge temperaturen moet je daar wel even voor rijden maar is de moeite waard!

10
Visited in July 2020

Wat een heerlijk huis. Het is wel even een steile klim maar dan heb je ook wat. We hebben genoten van de rust en van het uitzicht. De keuken is ruim en modern de huiskamer is meer landelijk ingericht met warme kleuren. Het zwembad is groot er staan fijne ligbedden en de overkapping zorgt voor genoeg schaduw. De bedden zijn echt allemaal top we hebben heerlijk geslapen. Omdat we maar met 4 personen waren hebben we geen gebruik gemaakt van de studio. De contactpersonen en de eigenaren zijn erg vriendelijk en reageren meteen op elke vraag, heel fijn. In de buurt zijn veel goede en gezellige restaurants. De veranda aan het huis met buitenkoelkast, lange tafel en bbq maken thuis eten ook een feestje. Voor Franse begrippen was de wifi bandbreedte erg goed.

9
Comment from Veronique Jansen

Beste Jacqueline, dank je wel voor deze hartelijke reactie. Doet me goed om te lezen!! Fijn dat jullie zo genoten hebben ons huis en het dorp; daar doen we het ook echt voor! Mensen laten delen van dit mooie plekje op aarde! Groetjes, Véronique

Visited this Gite? Please give your opinion