Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Villa Figanières

View album (30)
/
  • 8
  • 1
  • 4
  • 4
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Villa Figanières'

Q Home: Debby Le-Fèbre en Folkert Trouw last updated the calendar on 27 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Villa Figanières evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in May 2022
Edith Leene - de Bruijn

Heerlijke week gehad in deze gezellige en ruime villa. Ideale locatie, vanwege de rustige ligging net iets op een heuvel, maar slechts 5 minuten lopen naar het dorpje. De inrichting van het huis was zeer compleet en alles was brandschoon bij aankomst (hebben we wel eens minder ervaren bij andere huizen van qhome). We hadden prettig contact met de beheerder Wim, die goed bereikbaar was voor vragen. Deze villa zouden we zeker nog eens boeken.

9
Visited in August 2016
N. van der Duim

Een fijn, ruim vakantiehuis. Wij zijn hier geweest met twee gezinnen. Het huis ligt op een heuvel aan de rand van het dorp, het oude centrum (met de bakker) ligt op loopafstand. Villa Figanieres is een modern ingerichte woning, voorzien van een ruime, nieuwe keuken. Er is een (groene) badkamer in het huis, er is een fijne douche in het poolhouse. De muren zijn dik, waardoor het niet te heet wordt in het huis. Het zwembad is heerlijk, er is voldoende ruimte buiten. In de omgeving is er veel te zien en te beleven. We hebben ons heerlijk kunnen ontspannen in villa Figanieres en ons prima vermaakt tijdens ons verblijf. Het huis ligt niet afgelegen, wel rustig. Er is zicht op het dorp, dorpsfeesten kun je zijdelings zien en horen.
Wim, onze contactpersoon van Qhome, ontving ons hartelijk, verzag ons van informatie en was beschikbaar als we hem nodig hadden, erg fijn. Qhome is ons goed bevallen, een fijne organisatie, goed bereikbaar, meedenkende medewerkers. Het huis en de organisatie vinden wij een aanrader.

9
Comment from Q Home: Debby Le-Fèbre en Folkert Trouw

Beste Familie van der Duim, Bedankt voor de leuke recensie. Wij hopen jullie weer in 1 van de Q Home huizen te mogen ontvangen. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en wellicht tot in 2017! Met vriendelijke groet Debby en Folkert

Visited this Gite? Please give your opinion