Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Roma

View album (34)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
9.3
Rating
 

Availability of 'Roma'

Marjolijn Hogeveen last updated the calendar on 09 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Roma evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2022

De gite en het zwembad hebben ons hart gestolen. Al 10 jaar komen we hier. Wat een geluk dat we via gites.nl het huis gevonden hadden destijds. De plek is subliem. Je kunt lopend naar het dorp. En met de auto kun je in 35 minuten aan de kust zitten. De Provençaalse markten zijn volop te vinden in en rondom Flayosc.
Marjolijn en Hans zijn zeer behulpzaam en gastvrij. Echt vakantiegevoel !

10
Visited in August 2022

Charmant huisje mooi gelegen aan het zwembad. Rust en ontspanning verzekerd. Dorpje is op een paar minuutjes gelegen heel gemakkelijk.

9
Visited in July 2022

We hebben weer genoten van een prachtig huisje op een prachtige plek ! We komen hier al jaren, de eigenaren zijn erg gastvrij. Wil je tot rust komen en genieten van de zonsondergang, dan zit je hier goed.

9
Visited in July 2014

Gite Roma is een prima huisje vlak bij het zwembad. Vanuit het zwembad heb je een mooi zicht op de omliggende heuvels, perfect om te genieten van zon en rust! We hadden het zwembad vaak helemaal voor ons alleen. De gastheren zijn discreet aanwezig en kan je alles aan vragen. We keken zelfs gezellig voetbal samen :)! Omwille van het zwembad vlakbij en trapjes naast het huisje minder geschikt voor kleine kindjes die net kunnen stappen/kruipen. Onze zonen waren 4 en 6 en dat ging prima! De ligging is ook perfect. Dicht bij vele mooie dorpjes (met mooie marktjes) en ook een tripje naar zee is perfect te doen. De gastheren hebben ook 3 lieve nieuwsgierige honden die graag eens dag komen zeggen. Ook staat er ondertussen een leuke sofa in het huisje die je op de foto's nog niet terugvindt. We raden gite Roma aan en gaan er zelf zeker nog eens terug!

9
Visited in July 2008

Wij hebben een geweldige tijd gehad in de Var en waren erg blij met ons eigen huisje, zo vlak bij t dorp en een lekker zwembad naast de deur.
Volgend jaar komen we weer hoor, het was perfect!

9

Visited this Gite? Please give your opinion