Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chez Marjolein

View album (19)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
8.5
Rating
 

Availability of 'Chez Marjolein'

Jaap en Marjolein Verburg has last updated the calendar on 19 Mar 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Chez Marjolein evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.5
Visited in June 2019

In juni 2019 2 weken in Chez Marjolein verbleven. Heel goed bevallen. Vooral de royale tuin, met veel zit-/ligplekkeuze, met volop vrij zwemmen in het mooie zwembad.. Maar ook de badkamer met royale douche en de prima inrichting. De omgeving van Le Val is heel geschikt voor uitstapjes. Ook de gastvrouw en gastheer maakten het verblijf tot een succes.

8
Comment from Jaap en Marjolein Verburg

Dank voor jullie lieve en mooie recensie! Hartelijke groet en graag tot ziens, Jaap en Marjolein Verburg

Visited in August 2018

Wat een heerlijke gîte op een fijne plek in Zuid-Frankrijk. Veel rust en privacy, een heerlijk zwembad en diverse terrasjes om tot rust te komen. Het huis was gezellig en van alle gemakken voorzien en we hebben ook veel plezier gehad van de buitenkeuken. De eigenaars zijn fijne mensen met gevoel voor de door ons gewenste privacy maar altijd ook 'in' voor een leuke babbel. Le Val is overigens een prima centraal gelegen plek van waaruit diverse leuke (dag)tripjes mogelijk zijn. Wij hebben zelf erg genoten van een tripje naar Chateau La Coste.

9

Visited this Gite? Please give your opinion