Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Musquetaires

View album (28)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
 

Availability of 'Les Musquetaires'

Christophe Bourgeois last updated the calendar on 26 Jan 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2018

prachtig domein , dicht bij alles , rustig gelegen , mooi zicht , veilig voor de kinderen , proper .zowel het huis als het domein . een aanrader.. ik kan er niets op aanmerken..
en ontvangst was super hartelijk en in het nederlands !

10
Visited in July 2015

Goed ingericht huis met airconditioning. Prachtig zicht op de vallei van frejus en op de zee. S'avonds mooi zicht op de verlichte haven van St Raphael.
Het domein bovenop de berg heeft een adembenemd zicht. Het beschikt over een mooi gemeenschappelijk zwembad en drie tennisbanen. Daarnaast is er ook petanque en wandelgelegenheid. De tuintjes zijn klein maar de kinderen maken zeer gemakkelijk contact met de andere kinderen op het domein. Het helpt dat er geen verkeer is en het domein volledig is afgesloten waardoor we met een gerust hart de kinderen kunnen laten rondlopen en spelen. De kinderen hebben een super vakantie gehad. Wij komen zeker terug naar dit domein in dit huis of in een ander.

8

Visited this Gite? Please give your opinion