Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Ile de Beauté

View album (21)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
 

Availability of 'Ile de Beauté'

Attention! Reginald Delhez last updated the calendar on 22 Jan 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in July 2011

Een geweldige plek en woning om lekker vakantie te vieren. Een mooi , ruim en schoon appartement en van alle gemakken voorzien. Elke morgen een zonsopgang zoals op de foto,een geweldig uitzicht en prachtig zon terras. We hebben genoten van de heerlijke avonden op het terras onder de sterrenhemel.

9
Visited in May 2011

Gisteren zijn we terug gekomen van een werkelijk fantastische week in dit appartement. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. Het meest hebben we genoten van de loggia met het geweldige uitzicht over zee. Hier hebben we de meeste tijd doorgebracht. Goede bedden, een complete keuken, ruime badkamer en op loopafstand van het strand.
We gaan al 35 jaar lang ieder jaar naar (o.a.) Zuid Frankrijk op vakantie maar dit is het beste dat we zijn tegen gekomen! We komen hier zeker terug!

10
Visited in October 2008

We hebben genoten van een zonnig weekje in dit heerlijke, ruime en schone appartement. Zowel het contact met de verhuurder als de ontvangst waren zeer prettig. Vooraf kregen we een heel uitgebreid info-pakket, waardoor geen vraag onbeantwoord bleef. Het uitzicht van het ruime terras is mooi. Een fijn zandstrand en een paar leuke strandtentjes liggen op een steenworp afstand. Absoluut een adresje om te onthouden!!!

8

Visited this Gite? Please give your opinion