Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Waterballet

View album (33)
/
  • 8
  • 3
  • 3
  • 2
  • 3
9.5
Rating
 

Availability of 'Waterballet'

Susan van der Laan last updated the calendar on 20 Jun 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Waterballet evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in August 2021

Wij hebben weer een heerlijke week in ‘Waterballet’ doorgebracht. Niet voor niets een tweede keer terug gekomen en zeker geen spijt van!

10
Visited in July 2021

We hebben een zalige week gehad in villa Waterballet. Ook met kindjes is het heel aangenaam om daar te verblijven. Het domein is heel groot en het zwembad is heel goed, met een ondiep en een dieper deel. De omgeving heeft heel veel te bieden, terwijl het huis zelf heel rustig en afgelegen ligt. In het huis zelf is alles aanwezig om een aangename vakantie te hebben.

9
Visited in July 2021

Wij hebben (nu voor de tweede keer) vreselijk genoten in dit heerlijke huis. Het is echt een paradijsje. Er is merkbaar veel aandacht en liefde gestoken in de bouw van het huis, het aanleggen van de tuin en het zwembad.. Alles zo mooi doordacht en in harmonie met de omgeving en de natuur. We hebben legio prachtige vlinders gespot, zijn vriendjes geworden met de gekko's, hebben lekkere pizza's gebakken, nachtelijk gezwommen onder de indrukwekkende sterrenhemel.. heerlijk! Ook voor mijn moeder is het huis ideaal, ze kan volledig gelijkvloers blijven en de badkamer met beugels en het verhoogde toilet op de begane grond zijn erg behulpzaam. Het huis heeft alles wat we ons kunnen wensen en hebben ons hier helemaal thuis en gelukkig gevoeld. Ook het prettige en warme contact met Susan droeg hieraan bij.
Omdat we ook verliefd zijn op de omgeving, met de heuvels en zoveel mooie dorpjes en leuke markjes in de buurt, zijn we onze zinnen alweer aan het zetten op de volgende keer! Hartelijke groeten en dank!

10
Visited in June 2021

Wij hebben een heerlijke week gehad in Villa Waterballet. Het huis is van alle gemakken voorzien en de tuin met zwembad is prachtig. Een heerlijke plek om tot rust te komen en helemaal niets te doen. We hebben veelvuldig gebruik gemaakt van de steenoven, heel leuk om eens op een andere manier te koken! Het contact met Susan was erg prettig en liep soepel. We komen volgend jaar graag terug!

10
Visited in October 2020

We hebben twee weken lang mogen genieten wat Waterballet en Villecroze en omgeving te bieden hadden. Het huis is heerlijk, ruim en van alle gemakken voorzien. Als je van koken houdt is de ruim uitgeruste keuken heel fijn. s'Avonds gezellig buiten pizza's bakken in de pizzaoven en dan nog lekker lang natafelen. Nog zat mooie dagen om lekker te zwemmen al wordt het water wat kouder. Lekker om af te wisselen met de sauna. Het dorpje is gezellig rustig. We hebben heerlijk gegeten bij La Cascade. Gezellige marktjes in de buurt en de kust op 5 kwartiertjes rijden. En een wandeling in de Gorge du Verdon is zeker een aanrader!
Het contact met Susan verliep ook heel soepel en fijn
We hebben hier een hoop dierbare herinneringen gemaakt met het hele gezin, dank voor je gastvrijheid Susan!

9

Visited this Gite? Please give your opinion