Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine Petits Oiseaux

View album (29)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.6
Rating
 

Availability of 'Domaine Petits Oiseaux'

Ina Kinderman has last updated the calendar on 11 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Domaine Petits Oiseaux evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in August 2020

Vooral de plek is magnifiek. Als je (vroeg) wakker wordt en de luiken van de openslaande deur opent, zie je de het ochtendlicht schijnen over je eigen terras op de Mont Ventoux. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in je gite en je wordt verwelkomt door wijn in de koelkast. Regelmatig krijg je bezoek van een poes. Ook 's nachts nestelt er wel eentje op de bank, omdat je de deuren tegen elkaar open laat staan wat zorgt voor een fijn verkoelend ventilatiesysteem.
Fred en Ina doen er alles aan om je welkom te laten voelen. Je wordt uitgenodigd voor een diner en de wijn staat altijd koud. Ook komen ze regelmatig even langs voor een gesprekje en om te vragen of alles naar wens is.
Een fijne plek in een mooie omgeving.

8
Visited in October 2019

Een heerlijke vakantie gehad in deze super gezellige, weliswaar, kleine gite.
Werkelijk alles was aanwezig.
We hebben genoten van zowel de mooie omgeving met mooie steden en mooie natuur, als de tuin en het zwembad bij de gite. Bedankt Ina en Fred!

10
Comment from Ina Kinderman

et bonsoir, wat een leuke verrassing! Grand merci voor deze hartverwarmende woorden. Alles goed met de kleine viervoeter en natuurlijk ook met Lizzy? Een heel gezellige einde jaars en feestdagen, warme groet van ons, Fred & Ina en poezen.

Visited in August 2019

Wij hebben een geweldige week gehad bij Fred en Ina in in de gîte Les oiseaux ciseaux.
De ontvangst was allerhartelijkst, we voelden ons heel welkom. De gîte is werkelijk prachtig: licht, ruim, schoon en aan werkelijk alles is gedacht. 's Ochtends ontbijten op je eigen prachtige terras met uitzicht op de Mont Ventoux, hoe mooi is dat?! Rondom de gîte overal sfeervolle plekjes om van zowel de zon als de schaduw te genieten of even af te koelen in het zwembad. Wij vonden het heerlijk rustig, maar net genoeg "beweging" om niet te stil te zijn. Een kleine rit brengt je midden in Bédoin, waar altijd wat te doen is maar ook genoeg andere plaatsen liggen redelijk dichtbij zodat er genoeg mogelijkheden te zijn om leuke uitstapjes te maken. Fred en Ina hebben een prachtige plek gecreëerd, zijn bijzonder hartelijk en gastvrij maar respecteren ieders privacy, een perfecte combinatie. Voor ons een plaats om nog graag eens terug te komen.
Fred en Ina: bedankt!

10
Comment from Ina Kinderman

Dag Ruud en Ellen, we hebben wel vaker complimentjes gehad, maar dit is wel een héél mooie! Ons hartelijke dank en warme groet van ons, Fred & Ina en poezen met een speciale knuffel van Cocootje.

Visited in June 2019

Onze vakantie begon in Bedoin op 1 juni 2019. Een fantastische plek, die we na even zoeken pas vonden. Dat zegt al heel veel over de rust die je daar vindt.
Het enige wat je hoort, zijn dierengeluiden. Wij hebben daar van genoten. De gite was heel goed, van alle gemakken voorzien.
Dit adres is echt een aanrader. Ina en Fred zijn heel gastvrij en laten dat ook direct zien door hun vriendelijke wijntje in de koelkast bij aankomst. Maar zeker ook door hun vriendelijke ontvangst. Wij hebben hele fijne herinneringen.

10
Comment from Ina Kinderman

Dag Marijke en Steven, oef daar worden we toch wel een beetje verlegen van. Grand merci voor deze sympathatieke recensie. Warme groet van ons, Fred & Ina.

Visited in June 2019

Ook wij hebben een heerlijke tijd gehad in het huisje van Ina en Fred waar het ons aan niets ontbrak, in het huisje is aan alles gedacht. Met een prachtig uitzicht en een mooie tuin kun je fijn buiten zitten op verschillende plekken bij het huis en in de tuin. In de directe omgeving zijn mooie plaatsjes zoals in Bedoin en Crillon le Brave waar je voor boodschappen en uit eten terecht kunt. Verder is er hier in de Provence zoveel te zien en te doen dat onze 14 dagen vakantie te kort waren.
Wij hebben genoten bij Fred en Ina van hun gastvrijheid en het fijne vakantiehuis.

Groeten, Dorette en Jan

9
Comment from Ina Kinderman

dank je wel voor deze hartelijke woorden, Jan en Dorette uit het mooie Brabantse land. Warme groet van ons, Fred & Ina en poezen.

Visited this Gite? Please give your opinion