Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gîte Bédoin

View album (31)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 3
9.3
Rating
 

Availability of 'Gîte Bédoin'

Alexandra Chapman last updated the calendar on 27 Apr 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gîte Bédoin evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2021

Prachtige rustige plek met een fantastisch uitzicht richting Carpentras en aan de andere kant de Mnt Ventoux.
Zeer hartelijke en behulpzamen eigenaar. De gites is van alle gemakken voorzien e van daaruit zijn verschillende fraaie wandelingen te maken.
Minpunt: er staat in de info op de website van gites.nl dat er volledige privacy is. Echter, de terrassen en de entrees van de woning en de site zijn open met elkaar verbonden, hetgeen betekent dat je steeds in elkaars gezichtsveld vertoefd.

8
Comment from Alexandra Chapman

Dank voor jullie reactie. Hopelijk hebben jullie toch een fijne vakantie gehad, ondanks het gezichtsveld, af en toe. De afstand van ruim 40 meter schept ook privacy. Jullie waren fijne gasten, Dank daarvoor.

Visited in September 2020

Wij kijken terug op een zeer aangenaam verblijf in de gite. Mooie en unieke plek, veel rust, complete uitrusting met horren, en schoon. De onverharde weg is wel een aandachtspunt maar ook een kwestie van heel rustig rijden. Jaap en Ineke, bedankt! Groeten, Roelofje en Harry

9
Comment from Alexandra Chapman

Dank voor de recensie: fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad. We hopen jullie nog een keer terug te zien. Jaap en Ineke

Visited in August 2020

We hebben genoten van de rust en stilte en de prachtige tuin. De gite was prima in orde en gelegen in een prachtige omgeving. We kenden de streek maar ontdekten toch nog verschillende nieuwe plekjes en deden mooie wandelingen , mede dankzij de tips van Jaap ( waarvoor dank ! )
Groetjes,
Ingrid en Danny.

9
Comment from Alexandra Chapman

Fijn dat jullie genoten hebben. Wij konden helaas niet zelf aanwezig zijn, maar leefden op afstand met jullie mee. Dank voor de mooie recensie. Jaap en Ineke

Visited in August 2019

We hebben een heerlijk verblijf gehad in de gite van Jaap en Ineke. Jaap en Ineke zijn fijne, prettige gastheer en gastvrouw. Het uitzicht is fantastisch en in de gite ontbreekt het aan niets en is er volop privacy. Het is een echte aanrader en wij komen graag eens terug.

10
Comment from Alexandra Chapman

Bedankt voor jullie positieve beoordeling. Graag tot ziens.

Visited in October 2018

Tienen uitdelen is voor onderwijzend personeel heel uitzonderlijk, maar nu ik al 2 jaar met pensioen ben, kan ik dat rustig doen.
Voor de 2e keer op die fantastische plek geweest. 3 weken genieten van de uitzichten en de geweldige rust.
En: bij Jaap en Ineke kun je ook een cursus " jeu de boules" volgen. Kost niks en is heel leuk om te doen!

10
Comment from Alexandra Chapman

Dank voor de lovende recensie. Jullie mogen best nog een keer terugkomen voor een revanche: verliezen met 12-13 geeft perspectief op een overwinning! Tot boules!

Visited this Gite? Please give your opinion