Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Cerisiers

View album (34)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 0
  • 3
9.6
Rating
 

Availability of 'Les Cerisiers'

Familie Fritsch/Dabbous has last updated the calendar on 30 Jun 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Cerisiers evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in September 2019

Vriendelijke ontvangst en warme gastvrijheid.
Geen geluidsoverlast, ruime comfortable vakantiewoning, pittoreske panorama midden tussen de wijngaarden en kersenboomgaard. Fantastische zonsondergangen op het terras.
Een mooie herinnering om lang te koesteren.
Ellen, Basil, bedankt voor jullie onvoorwaardelijke ontvangst en gastvrijheid. We hebben ervan genoten!
Tot gauw

10
Visited in August 2019

Een heerlijk huis op een prachtige plek. Wat een schitterend uitzicht vanaf het terras!! Iedere ochtend een mooie wandeling met zicht op de Mont Ventoux en de wijngaarden, op weg naar de plaatselijke bakker. Steeds weer een heel goed begin van een mooie vakantie dag! We hebben 2 weken genoten van dit vakantiehuis. Genoten van de mooie wandelingen in dit prachtige gebied, maar ook van de warme ontvangst van Ellen en Basil , hun betrokkenheid en goede tips. Bedankt hiervoor! Dit was voor herhaling vatbaar.

Cees en Vera

10
Comment from Familie Fritsch/Dabbous

Chers Vera en Cees Dank jullie voor deze mooie recensie van jullie hand . Ik ben blij dat jullie kennismaking met deze zuidelijke streek, de Vaucluse, jullie zoveel plezier heeft gedaan en jullie zo opgetogen waren over de mooie natuur in en rond de Mont Ventoux. Natuurlijk zien we jullie graag nog een keertje in Les Cerisiers als jullie weer eens zo ver naar het zuiden willen afdalen ...........vriendelijke groetjes Ellen en Basil.

Visited in August 2019

Lieve Ellen en Basil.
Al was het maar een weekje....maar een onvergetelijke indruk heb jij, hebben jullie, heeft jullie stekje bij ons achter gelaten! Schitterende omgeving...wat een uitzichten tijdens onze wandelingen maar vooral, wat een warmte die jullie uitstraalden.
En dat merkten we ook tijdens het spontane verjaardagsfeest ... Muziek...hapjes...warme mensen...dat zegt alles over jullie!
Toppertjes! En nogmaals onvergetelijk !!
Liefs van ons

10
Comment from Familie Fritsch/Dabbous

Chers Jos en Marianne............en dat de franse chansons van Gilbert en de vergezichten vanaf de zuidhelling van de Mont Ventoux jullie nog lang mogen heugen............het was een plezier jullie te hebben mogen ontvangen in ons huis.........dank voor jullie mooie review!!!

Visited in June 2019

Beste Ellen en Basil,
Wij zijn eigenlijk een beetje jaloers op jullie prachtige huis in de mooie omgeving van De Ventoux.
Wat een magnifiek uitzicht rondom jullie tuin en terrassen.
De gite is volledig ingericht met hele goede bedden, waardoor wij ondanks de hitte (41gr) prima hebben geslapen.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Lieve groeten.

10
Comment from Familie Fritsch/Dabbous

Chers Gerrit en Miny Dank jullie wel voor jullie voor jullie prachtige 10. Ja jullie konden tijdens de laatste week van juni die dikke muren van Les Cerisiers wel gebruiken......vooral mede dankzij jullie zorg om alles goed te sluiten. Fijn dat jullie hebben genoten van een mooie tijd bij ons. We verheugen ons alvast op een zonnig weerzien .........blijf gezond, dan gaat het vast lukken, hartelijke groetjes Ellen Cremers

Visited in June 2018

Dit jaar voor de 2e keer de vakantie doorgebracht in de gite. Opnieuw genoten van het comfort, de fijne tuin en de gastvrijheid van Ellen. Naast de gite een mooi uitzicht op de kale berg, De mont Ventoux. Opnieuw de leuke markt in Bedoin bezocht. De hoofdstraat blijft gezellig. Zo vanaf de gite zijn er mooie wandelingen te maken door de wijngaarden. Vanuit Bedoin zijn er mooie wandelingen uitgezet, die goed zijn aangegeven. In Calombe 2 mooie wandelingen gemaakt. Niet onbelangrijk: er zijn in Bedoin gezellige terrasjes, goede restaurants etc. om na een goede wandeling te genieten. Voor ons zeker niet de laatste keer om in deze omgeving te verblijven en een goed verblijf in Les Cerisiers weten we al.

9
Comment from Familie Fritsch/Dabbous

Chers Ab en Suze.............hartelijk bedankt dat jullie de moeite namen ook nog zo'n mooie beoordeling op Gites te schrijven. Ook ik hoop vanzelfsprekend op een mooi weerzien in Bedoin . Het is en blijft nog steeds een bijzonder seizoen wat het weer betreft. De zomer gaat hopelijk snel een aanvang nemen. Blijf gezond en vindt vooral nog veel plezier in je dagelijkse bezigheden!!!........Schilder met veel creativiteit Suze en Ab!!

Visited this Gite? Please give your opinion