Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le tilleul hollandais

View album (13)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Le tilleul hollandais'

Anna Neervoort has last updated the calendar on 16 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le tilleul hollandais evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in February 2020

Sehr herzlicher Empfang von Anna. Wir fühlten uns sehr wohl und hatten im Gite alled, was wir brauchen. Dazu die traumhafte Umgebung.

10
Comment from Anna Neervoort

coucou Ursula, thank you for your kind words. Hope you had a good journey back. You left a cover for a bike and a jumper. What do you want me to do? give me a clear address if you want it sent home, cordially, Anna

Visited in October 2017

Zeer comfortabele studio op een mooie locatie, waar we door Anna zeer gastvrij werden ontvangen met de ontbijtspullen voor de eerste ochtend in de koelkast. Studio is van alle gemakken voorzien, zelfs de luxe van een vaatwasser! Heerlijke bedden, douche, goed uitgeruste keuken, gevulde boekenkast en goed werkende verwarming voor een kille avond. Zeer royaal terras op het oosten dus lekker buiten ontbijten in de zon en in de zomerse hitte dineren in de schaduw.

10
Visited in August 2013

Wij hebben 2 weken mogen vertoeven in deze prachtige studio van Anna Neervoort. Vanaf het eerste contact met Anna wisten we dat op een speciaal plekje terecht zouden komen. Zo'n hartelijk contact hebben we nog niet veel meegemaakt.

De ontvangst was allervriendelijkst, er stond een karaf wijn klaar en in de koelkast lag water ,bier, limonade en wat broodbeleg klaar. Anna heeft alle tijd genomen ons rond te leiden in de studio waarvan de afwerking van zeer hoog niveau is. Wat ons opviel was dat de studio veel groter is dan de foto's doen vermoeden. Met ons tweeen hadden we dan ook alle ruimte.

Buiten op het terras was het al net zo heerlijk vertoeven met uitzicht op de Mont Ventoux, het dorpje Mormoiron en de mooie planten van Anna die ze dagelijks verzorgt.

Wij hebben in ieder geval genoten deze vakantie, en als je bang bent je te vervelen: de boekenvoorraad van Anna is groot genoeg om je lange tijd te vermaken.

9

Visited this Gite? Please give your opinion