Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

la fontaine

View album (17)
/
  • 10
  • 2
  • 5
  • 4
  • 3
9.3
Rating
 

Availability of 'la fontaine'

Karel Otto has last updated the calendar on 31 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of la fontaine evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2018

Ter gelegenheid van ons 45-jarig huwelijk waren we in augustus in La Fontaine. We hebben een heerlijke week gehad samen met onze kinderen en kleinkinderen. De locatie en de ambiance rondom het huis is geweldig. We hebben heerlijk gezwommen, jeu de boules gespeeld en geluierd. Ook de omgeving biedt veel. O.a. Isle sur la Sorgue (brocante markt), Fontaine de Vaucluse (bron) en Avignon (Palais des Papes) om maar een paar plaatsen te noemen. Fantastisch!

8
Visited in June 2017

Beste Rianne,

Wij zijn net weer terug en hebben heerlijk genoten van een geweldige week in jullie vakantiehuis "La Fontaine".
Op basis van onder andere de foto's en omschrijving op de website hebben wij destijds onze keuze gemaakt.
De foto's op de verschillende sites maken de werkelijkheid onvoldoende waar vinden wij. De locatie, de woning, indeling, inrichting gingen al onze verwachtingen te boven. Voor ons, 11 personen, wat het een mooi ruim huis met een prima woonkamer/keuken, heel gezellig. Wat hebben jullie in Pernes-les-Fontaines een geweldig huis. Dicht bij een mooi dorpje en ook lekker tussen de druivenvelden met veel privacy. Voor ons een hele belevenis.
Wij hebben ook volop genoten van de fantastische omgeving door het maken van autoritten, fietstochten en wandelingen. Een aantal van ons hebben zelfs de Mont Ventoux vanuit Bedoin gefietst, zwaar maar zeer voldaan.
Vrijdag zijn wij nog naar de markt in Carpentras geweest. Geweldig, wat een aanbod in een mooie cultuurhistorische stad.
Elke morgen vroeg naar de bakker bij het pleintje in Pernes en 's morgens buiten ontbijten, heerlijk. De temperatuur was steeds zeer goed. (Vooral in vergelijking met Nederland.....).
Wij hebben heerlijk genoten van het zwembad. Vooral ook de kleinkinderen. Lekker veilig met de afscheiding.
Ook het terras aan de niet-zwembadzijde is zeer knus en geeft veel schaduw.

Al met al kunnen wij terugkijken op een geweldige week in jullie huis. En willen daarvoor onze dank uitspreken. Jullie huis was de afgelopen week ons THUIS, zo hebben wij dat ervaren.

Nogmaals onze dank, ook namens onze kinderen, en wij komen graag weer eens terug.

9
Visited in June 2016
R Capitein

Inmiddels zijn wij voor de 4 de keer geweest met een fiets groep van 10 man,
eigenlijk zegt het al genoeg voor de 4 de keer . schitterend huis op zeer rustige locatie ,
van alle gemakken voorzien en comfort.
perfect om even de rust te zoeken. en dicht bij de Mont Ventoux en ander mooie bezienswaardig heden.

10
Visited in May 2016

Prachtige, gevarieerde omgeving, de natuur ademt rust... Schitterend huis, sfeervol, ruim, smaakvol ingericht. Luxe badkamers, fijne keuken om los te gaan in de Franse culinaire wereld😍 En een tuin om in weg te dromen met de mogelijkheid om te kiezen waar je het liefste zit, bij het zwembad dat zorgt voor verkoeling voor de kinderen, of liever in de stilte. Wij hebben heerlijk genoten en waren er echt even helemaal uit! Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Visited this Gite? Please give your opinion