Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles

View album (60)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 6
  • 0
10.0
Rating
 

Availability of 'Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles'

Jessica last updated the calendar on 01 Jul 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Domaine Les Demeures du Luc - Mille étoiles evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in September 2021

Wat blijft het hier toch heerlijk! We zijn al vaak bij jullie huis geweest en het blijft een fantastische plek. Het huis en omgeving verveelt nooit! Volgende keer wordt het weer net zo fijn. En vriendje Gary blijft een lief beest. Ik ga hem weer missen!
Tot de volgende keer!

10
Visited in August 2021

Voor de 2e keer op het vakantiepark maar voor de 1e keer in jullie huis. En wat hebben wij genoten; een ruim, goed ingericht en gezellige inrichting. Heerlijke terrassen en een groot, rustig gelegen zwembad. Een mooie streek met mooie dorpjes zoals Gordes, Roussillon, Lourmarin (markt zeer leuk), Fontaine de Vaucluse, l'isle sur la Sorgue, Lacoste, Bonnieux, Menerbes, ... maar zeker ook 'pays de Sault' bezoeken met zijn prachtige lavendelvelden. And last but not least: 'Gary' de rode 'aanlooppoes' die met name onze dochters heel wat extra vakantie plezier heeft geschonken. Veel groetjes en wellicht tot ziens!

9
Visited in August 2020

Lieve Jessica en familie
Wat een heerlijke week hebben we hier doorgebracht! Veel te kort.
Super fijn huis, heerlijk zwembad en terras. We voelden ons echt thuis. Zowel onze dochters van 17 en 19 hebben zich vermaakt als onze jongste man van 7. We willen gewoon nog niet naar huis. Avignon geweest, dorpjes in de buurt, restaurantjes en een paar keer gevist bij de rivier achter het huis. Top plek ! Wie weet komen we nog eens terug. Bedankt dat we jullie huis mochten huren en voor het fijne contact. Liefs

10
Visited in July 2020

Beste familie,
We hebben zeer genoten van het prachtige huis en de mooie omgeving! En ook wij hebben genoten van het gezelschap van Gary! Ook heerlijk gegeten bij de verschillende restaurants in de buurt. Voor herhaling vatbaar!
Groetjes familie Borrie

10
Visited in September 2019

Hoi Jessica en familie,
Het was opnieuw geweldig om in jullie huis vakantie te mogen vieren. Genoten van alles; het huis, zwembad, omgeving, lieve poezebeesten, ... Opnieuw voor herhaling vatbaar.
Een dikke knuffel voor Gary en Molleke, wat een schatjes toch!
Tot volgende keer, Marcel & Lisette

10

Visited this Gite? Please give your opinion