Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Sourire du Soleil

View album (11)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 4
  • 0
10.0
Rating
 

Availability of 'Le Sourire du Soleil'

Attention! Bas en Ellie den Baas has last updated the calendar on 28 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Sourire du Soleil evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2018

Een heerlijke week doorgebracht in de gite bij Ellie en Bas. Alles netjes, compleet ingericht, mooie veranda, tuin.
Daarnaast de gastvrijheid met verse aardbeien en kersen. We hebben ook heerlijk gegeten van de door Ellie gekookte maaltijd.
De omgeving van Chassiers is prachtig om te fietsen. Ook mooie plaatsen om te bezoeken, zoals Largentiere, Balazuc en Aubenas.

10
Visited in August 2014
Marjolein Bleumink-Jager

Wat hebben we (gezin met 2 kids van 6 en 8, en hond Milo) genoten van jullie heerlijke plek! Bas en Ellie, onze complimenten voor jullie gastvrijheid, en de rust en de ontspanning die je automatisch krijgt op het moment dat je aankomt. Die lieve Bijou die iedere dag even haar aaitje komt halen... Een prachtige gîte, op een heerlijke plek, en dat uitzicht..... We denken er nog steeds met veel plezier aan terug. Dank jullie wel, en hopelijk tot snel...!

10
Visited in August 2014

Le sourire du soleil, uitgebaat door de super vriendelijke en steeds ter dienst staande Bas en Ellie ligt in Chassiers,nabij Largentière. De ligging aan de Combes de Bosquet is ideaal voor geregeld bezoek aan Chassiers en Largentière op amper 4 km. Beide dorpen hebben ook terrasjes en restaurants. Gelegen in het zuiden van 'Les Monts de l'Ardèche, heeft men een overvloed van nabije uitstapmogelijkheden, naar het zuiden de talrijke middeleeuwse dorpjes en natuurlijk ook vele 'gorges',naar het noorden kan men de oude bergdorpjes ontdekken in de Tanargue of op diverse trips.
Chassiers en omgeving bieden ook heel wat wandelactiviteiten.
De gites zijn ruim met kitchenette en heel proper. Er zijn in de rotstuin met ruim zwembad, 2 gites voor 4 personen , kinderbed mogelijk. Het terras is een groot pluspunt. Dit is een aanrader met zelfs of zeker hele kleintjes.

9

Visited this Gite? Please give your opinion