Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

villa Le Lézard

View album (46)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 6
 

Availability of 'villa Le Lézard'

Nelly Rebel has last updated the calendar on 05 Oct 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2014

Frankrijk was voor altijd: zon-sneeuw en lekker eten. Maar nu....een mooi nieuw stukje ontdekt.
Frankrijk: zon-zee-mooie natuur en lekker eten! Prachtig die rotswanden, mooie oude stadjes, Balazuc en het oude centrum van Ruoms. Gezellig centrum van Vallon Pont d'Arc. Een onverwachte tip van een plaatselijke ondernemer: La Patio. Heerlijk gegeten.

9
Visited in July 2014

Heel erg bedankt dat we in jullie huis onze vakantie mochten doorbrengen. Wat een mooi en compleet huis! We hebben 2 fantastische weken mooi weer gehad en we hebben ook veel leuke dingen gedaan zoals canyoning, adventure park en de expositie van de Grotte Chauvette. Natuurlijk hebben we ook veel gewommen en gezond. We hebben en prima tijd hier gehad en wie weet...tot ziens!

9
Visited in July 2014

Fijne vakantie gehad in jullie prachtige huis. Zin om te blijven!

9
Visited in June 2014

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie prachtige huis. Dank.

9
Visited in May 2014

Beste familie,
Een fantastisch huis in een prachtige omgeving. Hiervan hebben we de afgelopen 2 weken mogen genieten. Vooral de rust in deze omgeving viel ons op en heeft ons goed gedaan. In de eerste week was het weer wisselvallig , maar de 2e week was geweldig met veel zon en aangename temperatuur. In uw huis ontbrak werkelijk niets en de inrichting is heel gezellig. De wijn op tafel bij aankomst werd zeer op prijs gesteld. We kunnen er weer tegen!

10

Visited this Gite? Please give your opinion