Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

L’Escaronnie

View album (28)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
9.3
Rating
 

Availability of 'L’Escaronnie'

René Van Noort has last updated the calendar on 03 Oct 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of L’Escaronnie evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2019

We hebben een heerlijke week doorgebracht in de mooie woning van Rene. De inrichting is met zorg gekozen, de keuken is goed geouttilleerd, de bedden hebben goede matrassen en de plek is meer dan fantastisch. De 3 terrassen maken het mogelijk om goed van de schaduw te kunnen genieten. Het dorpje kun je qua uitstraling en uitleg vergelijken Mont St Michel en Monemvasia maar dan zonder toeristen. Kortom: een absolute aanrader.

9
Visited in April 2019

Vanuit onze woonplaats in midden Frankrijk hebben we een week genoten van de prachtige omgeving en de geweldige sfeer van de Provence. Mooie bergdorpjes, verrassende restaurantjes, leuke markten, brocantes enz.
Het sfeervolle huis is van alle gemakken voorzien en geeft een gevoel van gastvrijheid.
We hopen nog een keer terug te komen.
Kees en Els, Saint Denis de Jouhet

10
Visited in August 2018

Een typisch Frans, fraai ingericht huis met veel ruimte. Koel in de zomer, gezellig terras en mooi uitzicht. We verbleven hier met 5 personen en hadden alle ruimte. We hebben leuke markten en dorpjes bezocht en heerlijk gezwommen in de rivier. Een echte aanrader!

9
Visited in June 2016

Beste Rene en Eddie,

2 geweldige weken door gebracht in jullie huis.
Genoten van de geweldige omgeving en van jullie gastvrijheid.
De markt in Nyons was geweldig met zijn gezellige terrasjes
Helaas heeft het weer niet altijd mee gewerkt, maar dat mocht niet verhinderen dat wij het geweldig naar ons zin hebben gehad.
Groet Ton en Sam.

8
Visited in September 2015

hoi rene en eddy wij hebben een prachtige week gehad, wat een mooi sfeervol huis en wat een uitzicht geweldig, goede bedden en alles was aanwezig.We hebben genoten met ons vieren en nog bedankt voor de wandeltips. groetjes van ons uit makkum.

9

Visited this Gite? Please give your opinion