Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Casa Maria

View album (28)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 6
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Casa Maria'

Attention! Gemma van der Linden-Steuns has last updated the calendar on 19 Jan 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Casa Maria evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2019

Mooi en sfeervol huis in prachtige omgeving. Voldoende ruim (wij waren met vijf). Geweldig uitzicht. Aanrader!

9
Visited in August 2019

Wij hebben een geweldige tijd gehad met z'n vieren. Het vakantiehuis is ontzettend gezellig en het uitzicht is prachtig. We hebben een paar hele mooie wandelingen gemaakt in de directe omgeving van het huis. We kijken er naar uit om hier nog eens terug te keren!

9
Visited in January 2018

Met ons gezin (6 personen waarvan 4 grote kinderen) hebben we de eerste week van januari 2018 in Casa Maria doorgebracht. Het huisje is warm, sfeervol en gezellig en comfortabel. Alle is aanwezig en de weidse blik op het dal is werkelijk fantastisch. Hier ben je echt even helemaal weg. De Nederlandse eigenaar - aanwezig in de belendende woning in de periode van ons verblijf- is gastvrij en attent; met nieuwjaarsdag kregen wij een schaaltje vers gebakken oliebollen!
Het huisje ligt wel afgelegen; de auto heb je wel nodig voor zowel boodschappen doen als naar de skilift gaan.
Alles bij elkaar: een aanrader! Wij willen zeker nog eens terug komen.

9
Visited in August 2011

We hebben deze zomer een week met zes personen in Casa Maria gebivakeerd. Het was een prima tijd, de sfeer van het huisje, de prachtige ligging met uitzicht op de bergen en de vele sportieve mogelijkheden in de omgeving zijn ingredienten voor een goede vakantie. Wat ons betreft een goede prijs kwaliteit verhouding in een aangename omgeving.

9
Visited in July 2010

Wij zijn afgelopen zaterdag met heel veel spijt vertrokken uit "Casa Maria"
Het zal er in de winter vast prachtig zijn,maar het is ook een echte aanrader in de zomer,je hebt er vanuit het chalet een adembenemend uitzicht.
"Casa Maria" is dusdanig ingericht dat het voorziet van alle gemakken,maar de stijl heeft je toch het gevoel dat je echt voor een tijdje in de bergen woont.
Kortom een echte aanrader.

9

Visited this Gite? Please give your opinion