Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Quatre Terres 2

View album (26)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
8.7
Rating
 

Availability of 'Les Quatre Terres 2'

J.J.W.M. v.den Oever has last updated the calendar on 13 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Quatre Terres 2 evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.7
Visited in March 2018

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in uw prachtige 'woning 1'.
Heerlijk ruim en helemaal onze smaak. Ook de Beaujolais was voor ons een prettige verrassing, terwijl we al sinds jaar en dag, en meerdere keren per jaar, naar Frankrijk reizen, maar op de een of andere manier is deze prachtige streek aan onze aandacht ontsnapt.

Ook veel waardering voor Paul en Tiki voor de gastvrije ontvangst en het plezierige contact.
Kortom, ik denk zomaar dat we uw onderkomen nog eens aandoen;-)

En: zeker ook de wijnen die we her en der proefden en kochten waren zeer aan ons besteed!
Marianne en Jos

9
Visited in July 2017

Beste Tikkie en Paul, 1000 maal dank voor deze fantastische vakantie. Wij hebben erg genoten. Bas, Carla, Emma en Sophie Wilms.

9
Visited in July 2017

Beste Anny. Wat hebben wij genoten van jullie heerlijke huis. Het was maar een weekje, echter wel goud waard. De ontvangst door Tikie en Paul was heel prettig. Fijn dat zij voor jullie de honneurs waar kunnen nemen. Alles zag er picobello uit. Ik begreep dat jullie deze zomer er ook nog lekker 2 weken gaan zitten. Wij wensen jullie een heerlijke tijd. By the way; het restaurant Le Moulin is gesloten, we zijn er langs gereden. Wat een prachtige lokatie. Hartelijke groet Onno en Heleen van Gelderen.

8
Visited in June 2017

Beste Tikkie en Paul, Wij danken jullie voor de warme ontvangst en jullie behulpzaamheid. We hadden een fantastische vakantie in een mooi huis in een prachtige omgeving. Soms iets te heet, bijna 40 graden, maar wanneer zijn we wel tevreden over het weer? We kijken er al naar uit jullie volgend jaar terug te zien.
warme groeten en Fred en Marika uit Sint Lenaarts Brecht. En uiteraard een knuffel van Zita

9
Visited in June 2017

Wij kijken met veel genoegen terug op onze vakantie in Les Quatre Terres. Een prachtige woning en dito omgeving: het uitzicht is werkelijk adembenemend en blijft inspireren. De verschillende weersomstandigheden maken louter naar buiten kijken al tot een heel boeiende gebeurtenis. Ergens in de loop van 2018 komen wij graag terug. Woning en domein liggen er heel netjes bij en
bieden ook voor kleine kinderen een perfecte verblijfsomgeving. Onze (s hoon)ouder , die op doorreis naar de Provence zijn komen lunchen waren meteen jaloers op onze vakantiewoning. Paul en Tiki willen we in het bijzonder danken voor de gastvrije
ontvangst, de vriendelijke hulp en de interessante gesprekken.
Veel groetjes van Elleke, Roelf en Abe Welkenhuizen uit Eijsden (L).

8

Visited this Gite? Please give your opinion