Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Temple des Fleurs

Voir les photos (39)
/
  • 5
  • 2
  • 2
  • 3
  • 1
  • 1
9,8
Classement
 

Disponibilité de 'le Temple des Fleurs'

Anneriek van Dis a mis à jour son calendrier le 07 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de le Temple des Fleurs évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en août 2020

Wij hebben een week in de Gites gezeten van Annerieke. Onze kinderen en wij zelf vonden het er heerlijk. We hebben echt genoten van de prachtig onlangs genereerde gite die echt van alle gemakken is voorzien. Annerieke is een super lieve gastvrouw met het hart op de juiste plaats. Je hebt het gevoel alsof je bij je familie op bezoek komt. Zij heeft een prachtige tuin die zij zelf zei smaakvol heeft ontworpen met een schitterend zwembad. De kinderen mochten ook fruit plukken en zij heeft een avond heerlijk voor ons gekookt wat echt een dikke aanrader is! Echt een plek om nog een keertje terug te keren! De ligging van haar huis is perfect midden in de schitterende natuur en iets ten noorden van de rivier de Dordogne met genoeg leuke dorpjes en activiteiten binnen een uur rijden. Hartelijke groetjes familie van Wijk

10
Séjour en août 2020

We hebben een super vakantie gehad bij Annerieke in Le Temple des Fleurs. Het huisje is brandschoon en van alle gemakken voorzien. Door de dikke muren blijft het beneden lekker koel. Het zwembad was heerlijk. De tuin is echt prachtig, daar konden we fijn van meegenieten. Annerieke was erg behulpzaam, had goede tips voor uitstapjes in de buurt. Kortom: we hebben het heerlijk gehad. Annerieke, bedankt voor de fijne vakantie!

10
Séjour en juillet 2020

Heerlijke vakantie gehad. Erg comfortabel huis. Anneriek is een zorgzame attente gastvrouw. Heerlijk rustig. Vooral vogels gehoord.

9
Séjour en septembre 2019

Le Temple des Fleurs is een geweldig huis om je vakantie te vieren.
Veel ruimte en zeer compleet met geweldige bedden en prima douches. Een huis waar je je gelijk thuis voelt, met een top terras en zwembad
Bovenal was het gastvrouw Anneriek, die hét extra was wat deze vakantie heel bijzonder maakte
Je gemeende belangstelling en tips waren een onverwachte bonus.
We zullen de gezellige gesprekken beslist missen.
Veel liefs en een hartelijk houdoe,
Marianne en Klaas

10
Séjour en août 2019

Wat een heerlijke vakantie hadden wij. De gite is geweldig: mooi, comfortabel, rustig gelegen en duidelijk recent opgeknapt. Heerlijk zwembad, grote tuin en veel privacy. Vanuit de gite kun je eindeloos veel wandelingen maken en in de omgeving is veel te zien en te doen. Anneriek is een heel attente gastvrouw en heel meedenkend en behulpzaam. Voor onze komst had ze bijvoorbeeld uitgezocht welke wandelingen in de omgeving voor mij met rolstoel te doen zijn en we hebben genoten.
Werkelijk het enige nadeel van deze vakantie was dat er na twee weken een einde aan kwam.

10

Ajouter un message dans le livre d’or