Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Indeaux

Voir les photos (58)
/
 

Disponibilité de 'Les Indeaux'

Ina Hazejager a mis à jour son calendrier le 07 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Indeaux évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en août 2020

Maison très agréable, confortable avec grande piscine. On s’y sent comme chez soi.
La maison peut accueillir sans problème 5 couples, ce que nous étions (il y avait 2 lits supplémentaires non occupés), elle a 2 cuisines ce qui permet de s’isoler pour les lèves-tôt par exemple (ou les couples avec bébé).
Accueil très chaleureux par la sœur de la propriétaire qui habite dans le coin, en cas de problème (quel qu’il soit) quelqu’un vient vous dépanner dans la 1/2 journee.
La qualité du séjour a été au delà de ce que nous attendions, à tel point qu’on envisage d’y retourner cette année.
Le prix vaut largement le séjour, surtout que quand on est nombreux cela ne revient pas si cher que ça.

10
Séjour en août 2020

Een heerlijk huis in een prachtige omgeving. Meerdere lekkere plekken om in de schaduw of juist in de zon te zitten. Grasveld om spelletjes te doen, heerlijk zwembad. Dikke muren houden het binnen koel in de zomer. Ina reageert snel en adequaat.

10
Séjour en juillet 2020

Les Indeaux is een prachtig huis waar je helemaal tot rust komt. na is een prettige gastvrouw en zorgt voor persoonlijk contact. Het grote zwembad en de pingpongtafel zorgen voor genoeg vermaak, eigenlijk hoef je het huis niet te verlaten. Alles is aanwezig in en rondom het huis: mooi servies, kookgerei, ligstoelen, loungebank etc. De ligging is perfect en vanaf alle kanten heb je prachtig uitzicht over de mooie omgeving. In de omgeving zijn schattige Franse plaatjes met leuke markten. Kortom, een aanrader voor iedereen die optimaal wilt genieten in het Franse platteland!

10
Séjour en juillet 2020

Het verblijf was geweldig. Met ontzettend veel faciliteiten zoals een pingpong tafel, het grote zwembad, de mooie terrassen en lounge set was het optimaal genieten. De plek is prachtig met een uitzicht waar je helemaal zen van wordt!
Huis is goed onderhouden met een splinter nieuw fornuis. Bedden liggen goed en badkamers zijn aangenaam.

10
Séjour en août 2019

Een heerlijke plaats om te verblijven. We waren met 2 huisgezinnen, in totaal 5 kinderen en voor elk van ons was er voldoende ruimte om te vertoeven. De verschillende terrassen zorgden ervoor dat je niet constant bij elkaar moet zitten als je nood hebt aan complete rust.
Onder de pergola hebben we meerdere avonden doorgebracht tot in de late uurtjes.
Aan het zwembad is het zalig om te zitten, groot en een weids uitzicht.
En toch staat het huis centraal om de bakker en andere winkels op korte afstand te bereiken.
Ook is het huis voldoende geëquipeerd om zelf te koken, wat we dan ook meermaals hebben gedaan ;)
De dorpjes in de nabije omgeving zijn de moeite om te bezoeken, vooral Aubeterre sur Dronne heeft ons aangenaam verrast!
Nog een enorm pluspunt zijn de lakens en handdoeken die je zelf niet dient mee te nemen, het zorgt voor opmerkelijk minder was bij een huisgezin van 5.
Het huis was voor ons meer dan top, ik denk niet dat we ooit nog een vakantieverblijf van deze grootteorde zullen vinden! Een absolute aanrader!

9

Ajouter un message dans le livre d’or