Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Indeaux

Voir les photos (58)
/
 

Disponibilité de 'Les Indeaux'

Ina Hazejager a mis à jour son calendrier le 30 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Indeaux évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en juillet 2020

Les Indeaux is een prachtig huis waar je helemaal tot rust komt. na is een prettige gastvrouw en zorgt voor persoonlijk contact. Het grote zwembad en de pingpongtafel zorgen voor genoeg vermaak, eigenlijk hoef je het huis niet te verlaten. Alles is aanwezig in en rondom het huis: mooi servies, kookgerei, ligstoelen, loungebank etc. De ligging is perfect en vanaf alle kanten heb je prachtig uitzicht over de mooie omgeving. In de omgeving zijn schattige Franse plaatjes met leuke markten. Kortom, een aanrader voor iedereen die optimaal wilt genieten in het Franse platteland!

10
Séjour en juillet 2020

Het verblijf was geweldig. Met ontzettend veel faciliteiten zoals een pingpong tafel, het grote zwembad, de mooie terrassen en lounge set was het optimaal genieten. De plek is prachtig met een uitzicht waar je helemaal zen van wordt!
Huis is goed onderhouden met een splinter nieuw fornuis. Bedden liggen goed en badkamers zijn aangenaam.

10
Séjour en août 2019

Een heerlijke plaats om te verblijven. We waren met 2 huisgezinnen, in totaal 5 kinderen en voor elk van ons was er voldoende ruimte om te vertoeven. De verschillende terrassen zorgden ervoor dat je niet constant bij elkaar moet zitten als je nood hebt aan complete rust.
Onder de pergola hebben we meerdere avonden doorgebracht tot in de late uurtjes.
Aan het zwembad is het zalig om te zitten, groot en een weids uitzicht.
En toch staat het huis centraal om de bakker en andere winkels op korte afstand te bereiken.
Ook is het huis voldoende geëquipeerd om zelf te koken, wat we dan ook meermaals hebben gedaan ;)
De dorpjes in de nabije omgeving zijn de moeite om te bezoeken, vooral Aubeterre sur Dronne heeft ons aangenaam verrast!
Nog een enorm pluspunt zijn de lakens en handdoeken die je zelf niet dient mee te nemen, het zorgt voor opmerkelijk minder was bij een huisgezin van 5.
Het huis was voor ons meer dan top, ik denk niet dat we ooit nog een vakantieverblijf van deze grootteorde zullen vinden! Een absolute aanrader!

9
Séjour en juin 2019
Ilsa Fransz

Een oase aan rust in een sprookjesachtige omgeving! Wat een heerlijke plek! Overvolle kersenbomen .Overal knusse plekjes gezellig ingericht. Meerdere terrassen om de omgeving van alle kanten te bekijken. Prachtige uitzichten. Het zwembad is groot en er is lekker veel ruimte omheen. Met een ligbedje in de zon of in de schaduw van de pergola is het goed toeven. De kamers allen smaakvol ingericht met meubeltjes die in de sfeer van het huis passen. Kortom; we hadden een heerlijk familie weekend hier met zijn tienen!

10
Séjour en juin 2019
Marlo En Margot

Eenmaal op les Indeaux aangekomen hoef je eigenlijk niet meer van het terrein af; alles wat een mens wil is aanwezig. Van een zwembad van (bijna) olympisch formaat, tot een veelheid van gezellige zithoekjes binnen en buiten. Je huurt in feite een compleet gehucht met een dubbel woonhuis en een stuk grond rondom het huis waar je zou kunnen verdwalen. Wandeltochten in de omgeving zijn mogelijk zonder de auto te hoeven gebruiken, fietsen kan ook en in in straal van 30 kilometer zijn er tal van interessante dingen te zien en te beleven. Mocht het regenen, en dat gebeurt bij uitzondering nog wel eens, dan is er binnen ruim voldoende ‘espace de vivre’ om heerlijk tot rust te kunnen komen. Een Duitser zou zeggen: Absolute Spitzenklasse Guppe 1

9

Ajouter un message dans le livre d’or