Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

”Le Tilleul” ( De Lindebloesem)

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de '”Le Tilleul” ( De Lindebloesem)'

Attention! cam komen a mis à jour son calendrier le 14 mai 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de ”Le Tilleul” ( De Lindebloesem) évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juin 2018

Wij vonden het heerlijk om in de Lindebloesem te vertoeven. De werkelijkheid overtrof onze verwachtingen. Een echte aanrader!!

9
Séjour en septembre 2017

De prachtig gelegen en mooi gerestaureerde boerderij is een perfecte plek om de Perigord Noir te bezoeken.
De inrichting en uitrusting speciaal en op zijn Hollands goed verzorgd! Kees en Kitty zijn een prima gastheer en gastvrouw en geen moeite teveel. Ondanks het slechte weer hebben wij op deze bijzondere plek met zijn prachtig uitzicht toch genoten. Een aanrader dus.

9
Séjour en juillet 2016

We waren hier deze zomer voor de tweede keer en eigenlijk kan ik deze recensie in een woord samenvatten. Gastvrijheid. Kees en Kitty zijn de gedroomde gastheer- en gastvrouw: je bent meer dan welkom. Een tochtje op de tractor met Kees om walnoten te rapen, Kitty die welkomstcadeautjes klaar legt voor de kinderen en altijd bereid tips te geven voor dat ene onontdekte restaurant of marktje. Het huis zelf is groot en ruim, de tuin nog iets groter en ruimer en de buitenkeuken is een heerlijke plek om te eten en vooral lang na te tafelen. Het uitzicht over de weilanden is indrukwekkend. Ook fijn: onze hond Saar heeft de vakantie van haar leven gehad. Kortom: boeken maar!

9
Séjour en mai 2016

Het was een super leuke vakantie hier. Kitty en Kees zijn erg gastvrij en kindvriendelijk en ze hebben een lieve oude hond die ook van kinderen houdt. De gite is zeer compleet uitgerust met 2 tuinen, zwembad, 2 badkamers, 3 slaapkamers en veel bedden. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook goed gelegen ten opzichte van de bezienswaardigheden.

10
Séjour en mai 2016

Wat een heerlijk huis!
Samen met zoon, schoondochter en hun tweeling hebben wij van een heerlijke vakantieweek genoten in dit prachtige sfeervolle huis. Kastelen en leuke Franse dorpjes bezocht en onderweg heerlijk geluncht. Bijzonder gezellige gastvrouw en -heer, Kitty&Kees. Bouwkundig verrast door het prachtige restauratie van deze Perigordine boerderij. De veranda met complete uitrusting is vooral bij warm weer een heerlijk om te vertoeven. Dit vakantiehuis is zeer aan te bevelen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or