Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Goursat Bas

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Goursat Bas'

Maartje Rooke a mis à jour son calendrier le 18 sept. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Goursat Bas évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Séjour en novembre 2020

Gite très agréable et bien équipé.
Les propriétaires sont charmants et serviables. Excellent séjour

10
Séjour en août 2020

Zalig aankomen bij Maartje en Robert-Jan! Je voelt je meteen welkom bij hen en alles is voorhanden om er een topvakantie van te maken. Het huis is ruim en helemaal in orde, de tuin en het terras een zaligheid om te hangen, zwemmen, aperitieven, ... Wij weten al waar we volgend jaar naartoe gaan :-)

9
Séjour en août 2020

Met onze bubbel richting de rust, de bossen, de gezelligheid.
Een super uitgerust huisje ( ik had veel te veel mee want echt alles was daar aanwezig) waar je in alle rust kunt genieten. Zwembad vonden de meisjes super en bezorgde hen veel fijne afkoelende momenten. Ook in het huisje bleef het relatief fris dankzij het goede "luikenwerk". Verschillende hoekjes in de tuin maar je gezellig kunt vertoeven.
Omer (de hond) genoot van de ruime tuin en wij waren op ons gemak want wisten dat hij niet weg kon.
Merci voor het aangename verblijf ... en de meisjes doen alvast vele groetjes aan Roxanne !

9
Séjour en août 2020

Zalige verblijfplaats. Ruimte zat voor iedereen. Geweldig welke gastvrijheid die Maartje en Robbert-Jan aan de dag leggen. Verschillende hoekjes buiten waar je rustig kan genieten en het domein telkens anders kan bekijken. Spijtig dat we pas laat beginnen zoeken zijn naar een verblijf want ik had gerust twee weken willen doorbrengen in Goursat Bas. Ook leuk om te wandelen en te fietsen. Niet ver van de grotten van Tourtoirac en in het centrum kan je ook een lekker hapje eten.

10
Séjour en juillet 2020

Een prachtig domein, heel erg rustig gelegen, mooi onderhouden tuin, gezellig huisje en helemaal in orde! Je voelt je heel erg welkom bij Maartje en Robert-Jan.

9

Ajouter un message dans le livre d’or