Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Brugues

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'Les Brugues'

Alexandre Ducasse a mis à jour son calendrier le 06 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Brugues évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en juin 2021

We hebben een heerlijke vakantie gehad in les Brugues. Nieuwe eigenaren Alexandre en Odile zijn zeer gastvrij, er stond versgebakken brood en wijn klaar bij aankomst. Ze zijn goed bereikbaar (spreken ook wat engels) en houden zich verder op de achtergrond. Het huis is van alle gemakken voorzien, de bedden slapen heerlijk en zijn lekker lang. In de tuin met het zwembad is het goed toeven, de zwaluwen komen er ook af en toe uit drinken, en het is heerlijk rustig. De hond Duke en de kat komen regelmatig buurten. In de nabije omgeving zijn kastelen te bezoeken en er zijn verschillende vestingdorpjes te bekijken. Ook een bezoekje aan Bergerac is een aanrader, op 45 minuten rijden. We hebben ervan genoten!

9
Séjour en juillet 2019

Het was een schitterende vakantie in Les Brugues. Julie en Frank zijn uitstekende gasten die steeds bereikbaar zijn. Mooie ligging midden in het glooiende platteland op 8 km van Monpazier.
Prachtig zwembad met rondom prachtige tuinborders. Je voelt je onmiddellijk thuis. Wij gaan zeker volgend jaar terug.

10

Ajouter un message dans le livre d’or