Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Claire

Voir les photos (53)
/
 

Disponibilité de 'Villa Claire'

paul theuns a mis à jour son calendrier le 10 août 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Claire évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en septembre 2017
Nico Zoeteman

Wij hebben Villa Claire bezocht in september 2017. Villa Claire is een ruime en compleet ingerichte villa. Heel rustig gelegen en voor de bewoners veel privacy. De natuur is prachtig. In september hoor je ’s avonds de herten burlen en de uilen krassen. Vanuit Villa Claire zijn uitstapjes mogelijk richting oceaan, bassin van Arcachon, Bordeaux enz.
We hebben genoten van het zwembad. Door de overkapping bleef het mooi schoon en de watertemperatuur was in september nog steeds aangenaam. Veel plezier hebben we beleefd met tafeltennissen. Voor sportieve rustzoekers en natuurliefhebbers is Villa Claire een prima vakantieadres!
Ook onze hond vierde relaxt vakantie.

8
Séjour en août 2017

Villa Claire is een erg mooie villa. Het is even zoeken naar de exacte locatie, maar dan kom je ook bij een prachtige villa terecht, met een heerlijk zwembad, 10 stappen vanaf de voordeur. Rustige omgeving en toch is alles wat je nodig hebt qua eten, drinken en allerlei activiteiten dichtbij. De villa zelf is van alle gemakken voorzien, al hebben wij vooral tijd rondgebracht in het zwembad en bij/in de plaatselijke rivier de Leyre. In het schuurtje staan fietsen en een grote tafeltennis tafel die je mag gebruiken. We hebben een heerlijke week vakantie in Villa Claire gehad. Een absolute aanrader!!

9

Ajouter un message dans le livre d’or