Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Lamaconne

Voir les photos (23)
/
 

Disponibilité de 'Lamaconne'

Lidy en Nico Schoof a mis à jour son calendrier le 27 fév. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Lamaconne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Visité en août 2019

3 weken toeven in een leuk huis voorzien van alle gemakken, mooie omgeving en gastvrije/ fijne eigenaren. Bedankt Nico en Lydie!

10
Visité en août 2019

3 weken toeven in een leuk vakantiehuis voorzien van alle gemakken, prachtige omgeving en gastvrije/ fijne eigenaren.
Bedankt Lydie en Nico!

10
Visité en septembre 2018

Wij zijn al een aantal keren geweest in het heerlijke huis in de prachtige omgeving. Het is absoluut een aanrader om naar toe te gaan. De eigenaren zijn super vriendelijk en laten je echt welkom voelen. Wij komen zeker nog eens terug in dit heerlijke huis en zijn prachtige omgeving.

9
Visité en août 2017

We hebben hier in juli een weekje met twee kinderen (4 en 2) vakantie gevierd. Het is een heerlijk huisje om te verblijven. Het is praktisch ingericht en heeft alles wat je maar nodig hebt. De eigenaren zijn erg vriendelijk en staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt, maar gunnen je ook je privacy. Aan de kinderen is ook gedacht, want er is meer dan voldoende speelgoed aanwezig. Bedankt voor de fijne week Lidy en Nico! Aanrader!

9
Visité en juillet 2017

Mooie locatie, vrij uitzicht, prachtige omgeving, gastvrije , behulpzame en vriendelijke eigenaren ! Kortom ; een heerlijke vakantiebestemming voor alle leeftijden ! Een aanrader !

9

Ajouter un message dans le livre d’or