Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Fournil

Voir les photos (15)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 3
 

Disponibilité de 'Le Fournil'

Roeland de JONG a mis à jour son calendrier le 05 août 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2014

Net terug van onze 3e achtereenvolgende zomervakantie in Le Fournil. Buiten het feit dat het weer dit jaar niet echt mee heeft gewerkt hebben we toch opnieuw een fijne, rustige vakantie gehad. Ideale locatie voor wie rust en natuur zoekt. Zeer mooie streek en veel om te bezoeken en proeven. Het aanwezige en goed onderhouden privézwembad maakt het ook leuk voor onze kinderen. Het huisje is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De eigenaars zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.
Wij raden het alvast zeker aan.

9
Séjour en août 2012

Net terug van een verblijf van 2 weken in Le Fournil en in 1 woord: geweldig! De Nederlandstalige gastheer en zijn Franse vrouw zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Een zeer gemoedelijke sfeer op een fantastische, ruime locatie. Rustig gelegen. Zeer mooi onderhouden. Een absolute aanrader. Wij zouden zeer zeker opnieuw gaan...

10
Séjour en juillet 2012

Van 13 t/m 27 juli hebben wij vakantie gehad in Le Fournil. Een fantastisch vakantiehuis met een prachtig uitzicht, heerlijk terras met veel schaduw. In het huisje zit alles wat je nodig hebt. Veel ruimte, zeer comfortabel ingericht en ook heel fijn is dat het huis zeer koel blijft ondanks dat het in de periode dat wij er waren rond de 35 graden was. Zwembad is ook heerlijk! Al met al een aanrader.

9

Ajouter un message dans le livre d’or