Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Geneste Petite Grange

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'Geneste Petite Grange'

Audrey Semple a mis à jour son calendrier le 22 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Geneste Petite Grange évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en août 2019
linda meersman

Wat een ontdekking! Super vriendelijke eigenaars die u direct een warm welkom heten. Ook onze twee hondjes werden van harte onthaald. De gite is gewoon prachtig en met veel smaak ingericht, de antieke meubeltjes passen hier perfect.
Zeer mooie tuin met verschillende gezelige zithoekjes en telkens een fantastisch uitzicht op het mooie landschap. We hadden een fantastische week, en komen hier zekers nog eens terug.

10
Séjour en juillet 2019

Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in de Geneste Petite Grange. Het is een heerlijk huisje, leuk ingericht met alles er op en er aan en het ligt prachtig in de heuvels. Vanuit het huisje heb je een heel mooi uitzicht, maar de tuin is vooral heel mooi aangelegd met allerlei verschillende terrasjes. Heel veel rust hier, genieten van de directe omgeving van het huisje en ook de verdere omgeving biedt veel mooie kleine dorpjes en steden met leuke bezienswaardigheden, marktjes en zo je wilt terrasjes, restaurants en winkels. Het gebied is een 'klein' berg-/heuvelgebied en een soort knooppunt van de andere gebieden er om heen, zodat het een heel divers landschap biedt met zowel heuvels als meer vlakke glooiende velden en ook grotere steden. Op een mooie dag kun je vanuit bepaalde punten zelfs het achterland van Clermond Ferrand zien!
We hebben verder de goede zorg van Chris en Audrey gewaardeerd, die altijd klaarstonden om ons wegwijs te maken in de omgeving.

10
Séjour en juin 2019

Wij hebben weer een geweldige week gehad bij Audrey en Chris. We waren voor de vierde keer in deze gezellige gite in een zeer mooie omgeving. Gastvrijheid staat hier zeer hoog in het vaandel!!
Een aanrader voor rustzoekers

10
Séjour en juin 2019
Els en Kees

We waren bijzonder verrast door de lieve verwelkoming. Prachtige omgeving, prachtige bloemen en een bijzonder mooi gedeelte van Frankrijk. Een aanrader voor iedereen!

9
Séjour en septembre 2018
Iris

Zeer leuke en gezellige gite met fijne zit plekjes en fantastisch uitzicht. Gite van alle gemakken voorzien. Zeer mooie omgeving waar veel te zien en te doen is, zeker met de goede tips van de eigenaren!

Very Nice and cozy gite with nice places to relax with a wonderfull view. Gite has everything you need. Very nice surroundings with a lot to see and do, especially with the helpfull tips from the owners!

10

Ajouter un message dans le livre d’or