Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Chouette

Voir les photos (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Disponibilité de 'La Chouette'

Ton Tholen a mis à jour son calendrier le 12 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2009

Wij hebben het heerlijk gehad in La Chouette. Het huisje is zeer sfeervol! De kinderen konden lekker op de camping spelen (zwembad!) of op het grote veld voor het huisje (badminton). Ton en Irene hebben het zichtbaar naar hun zin op deze prachtige plek en doen er alles aan het de gasten naar de zin te maken. Prachtige omgeving!

9
Séjour en mai 2007

We hebben erg genoten van dit knusse verblijf en de prachtige omgeving. We hopen nog eens terug te komen!

9
Séjour en mars 2007

Dag nicht,
(ingevulde data zijn fake, omdat anders bericht niet opgeslagen wordt)
Op de verjaardag van tante Truus kwam, in een gesprek met je vader, jullie avontuur ter sprake. Ik heb jullie website opgezocht, die er overigens goed verzorgd en uitnodigend uitziet. Op dit moment hebben we geen behoefte aan een vaste verblijfplaats omdat we met een eigen camper rondtoeren. Misschien als het "camping gebeuren" verder van de grond komt, mogelijk ook een keer bezoek.

Een tip: Vermeld even dat Audes noordelijk van Montlucon ligt, dit om het vinden te vergemakkelijken (staat niet in het register van de atlas).

Met hartelijke groeten,

Piet van den Berg

8

Ajouter un message dans le livre d’or