Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Bubo

Voir les photos (15)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
 

Disponibilité de 'Le Bubo'

Attention! Ton Tholen a mis à jour son calendrier le 12 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en septembre 2011

Beste Ton &Irene, Bedankt voor de fijne tijd die we hier met z'n drietjes hebben gehad!
Het huisje is heerlijk, de etentjes bij jullie waren gezellig, in de omgeving is genoeg te doen& te zien. Sofia weet nu waar de eitjes die ze eet vandaan komen!
Zij heeft hier vooral een heerlijke tijd gehad door de kipjes, glijbaan, schommel, zandbak, tentje, zwembadje, konijntjes ("kozijntjes") & Huppel! Ze voelde zich helemaal op haar gemak en dat is voor ons als ouders weer een succesfactor voor een fijne vakantie!
Veel succes nog en wij zullen jullie plek hier bij onze vrienden aanbevelen!
Lieve groeten, Marieke Bastiaan Sofia

9
Séjour en août 2011

Beste Ton en Irene, onze eerste vakantie met z'n vieren is ons heel goed bevallen in jullie sfeervolle gite met veel comfort (vaatwasser super en een lekkere douche).
Vooral de combinatie met de camping en de dieren is super!
Nog een fijne (na)zomer, groet Remco Tirza Isabel Milan

9
Séjour en août 2011

We hebben een heerlijke week gehad in jullie geweldige gite, één week was eigenlijk veel te kort. De kinderen hebben fijn gespeeld met Huppel en de schapen dagelijks gevoerd. Voor de oudste was het zwembad een geweldige afkoeling. Ook het ritje met de tractor viel goed in de smaak.

Ik hoop dat jullie nog lang van alle gasten mogen genieten! Want dan kunnen ook alle gasten zoveel van jullie gastvrijheid genieten, want dat is wat wij met ons gezin deze week hebben gedaan. groeten fam.Maas

9
Séjour en septembre 2011

Beste Ton en Irene, we hebben het erg fijn gehad de afgelopen twee weken in le Bubo. Wat een mooi en sfeervol huis met veel comfort!
Mats heeft erg genoten van het speelveld en de dieren. Ook Lois vond bezoek van de kippen geweldig (die wisten ons rond etenstijd wel te vinden). Hoogtepunt was uiteraard het rijden op de trekker!
Op de warme dagen hebben we ons goed vermaakt bij het meer van Sidiailles en verder in de mooie dorpjes en steden in de omgeving.
Ook eten bij de Auberge Magnette is een aanrader, erg gezellig!
Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid en veel geluk en succes in de toekomst!
Groetjes Arjan,Karlijn, Mats&Lois

9
Séjour en septembre 2011

Beste Ton en Irene, wij hebben een heel erg leuke tijd gehad bij jullie. Onze eerste vakantie in Frankrijk is ons 100% bevallen, maar wat wil je ook met deze mooie omgeving en vooral dit geweldige huisje!
Het weer zat ons echt mee, we hebben veel gezien. Voor Jorn waren natuurlijk de schapen en kippen 't leukst!
Bedankt en veel succes verder!
Johan, Sandra en Jorn

8

Ajouter un message dans le livre d’or