Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Ingarands

Voir les photos (17)
/
 

Disponibilité de 'Les Ingarands'

Jan Elzinga / Janet Fish a mis à jour son calendrier le 28 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Ingarands évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en juillet 2022

Wat een droom!
Jan en Janet hebben daar een paradijsje op aarde.
Ik heb 2 weken genoten van het prachtige huisje,
Het zwembad en alle rust .
Echt een aanrader om te genieten van een rustige vakantie in de natuur.
Dankjewel Jan & Janet, jullie zijn toppers ❤️

10
Séjour en juin 2022

Wat een heerlijke plek! Jan en Janet hebben een geheim paradijs in Frankrijk.
We hebben een fantastische week gehad. Fluitende vogeltjes, mooie omgeving, zalig groot zwembad. Wij komen graag nog eens terug.

10
Séjour en mai 2022

We hebben een heerlijke week gehad in de mooie gite. Het huis is ruim, heeft een mooi terras en een prachtig uitzicht. Er is een fijn zwembad waar onze dochter erg van heeft genoten. Voor de wat koudere avonden was er een fijne (gezellige) houtkachel. Het dorpje Herrison is mooi om te wandelen, in Vallon en Sully zit een goede bakker!

10
Séjour en septembre 2021

Beste Jan en Janet, We hebben een heerlijke week gehad in jullie gite. Bij aankomst kregen we een rondleiding en informatie over de activiteiten in de buurt. De gite ziet er netjes uit en dat in een rustige omgeving met mooie uitzichten. Het zwembad was heerlijk en viel zeker bij de kinderen in de smaak. De omgeving was ook geschikt om op de fiets te verkennen. We hopen zeker nog eens terug te komen.

10
Séjour en juillet 2021

Bij Jan en Janet hebben we een ongelooflijk zalig plekje ontdekt. Het huisje met geweldige tuin ligt in een heel mooie wandelomgeving met kleine gezellige dorpjes. De tuin alleen al is zo fijn voor de kindjes om op verkenning te gaan en allerlei diertjes te ontdekken (zwaluwen, sprinkhanen, vleermuisjes, kikkers,...) en dan is er ook nog een geweldig zwembad. Als de kindjes zich amuseren, vinden de ouders rust en op Les Ingarands hebben we echt wel een klein paradijsje ontdekt. Dankjewel Jan en Janet, hopelijk zien jullie ons volgend jaar weer.

10

Ajouter un message dans le livre d’or