Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Burg la Clède

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'Burg la Clède'

Attention! Angèle de Win a mis à jour son calendrier le 17 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Burg la Clède évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2019

Ons verblijf in la Clède was heerlijk. Het huisje is schoon, praktisch en lekker koel in de warme zomer. Overdag was ons dakterrasje wel echt te warm, maar er is genoeg schaduw rondom de rest van het huisje. De eigenaren Angèle en Kris zijn erg gastvrij en staan voor je klaar als er iets aan de hand is. Ze kennen de omgeving erg goed en wijzen je op de leuke plekjes en de gezellige marktjes. Ook met (twee) kleine kinderen was het erg goed toeven in la Clède. Een kinderbedje, -beddengoed en -stoel waren voorhanden. Jammer dat die twee weken omvlogen...

10
Séjour en juin 2018

La Clède biedt veel om van te genieten: een ruime prachtig gecombineerde woon-eet-keuken kamer, vanwaar je aan de ene zijde via een paar treedjes toegang krigt tot twee slaapkamers en via de andere kant naar het toilet en de badkamer. Via een trap in het midden kom je op het zonnigste terras van Hameau de Burg, met een prachtig uitzicht.
De rust in Burg is heerlijk. De gastvrijheid van Kris en Angèle ook.

10

Ajouter un message dans le livre d’or