Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Burg la Terrasse

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Burg la Terrasse'

Attention! Angèle de Win a mis à jour son calendrier le 17 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Burg la Terrasse évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2022

Heerlijk huis in een prachtige omgeving, zeker een aanrader. Schoon, praktisch en ruim ingericht en lekker koel in de zomer. Het zwembad is nabij, alles is aanwezig voor een op en top vakantiegevoel. Wellicht is het meest noemenswaardig de gastvrijheid van Angèle en Kris. De ontvangst is al warm, je voelt je direct welkom. En gedurende je verblijf kun je rekenen op hun fantastische service. 's Ochtends komt Kris desgewenst langs met vers brood, einde van de middag staan ze in het barretje klaar om een koud pilsje te tappen of een glas wijn in te schenken voor je.
Daarnaast helpen ze je als dat nodig is. Onze auto had na de lange autorit pech en kon niet meer verder. Kris heeft ons geholpen met het vinden van een garage die open was en de juiste materialen kon leveren en stond klaar om ons te helpen met de boodschappen te doen. Enorm bedankt voor de ongekende steun! We hadden mede hierdoor alsnog een heerlijke week.

10

Ajouter un message dans le livre d’or