Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Malfay

Voir les photos (25)
/
 

Disponibilité de 'Malfay'

Attention! Nora de Vries a mis à jour son calendrier le 16 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Malfay évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en juillet 2022

Wij houden van afgelegen, privacy, rust en natuur en dat is precies wat je hier krijgt. Altijd spannend het laatste stuk naar een onbekend plekje, en deze staat door de laatste steile bochten wel in de top 3 van onze vakantie adressen! Maar als je er eenmaal bent is het dan ook een fantastisch uitzicht. Welgeteld 5 verschillende zitplekken in de omgeving van het huis en bij het zwembad, onder een boom of in de zon. Mede hierdoor en de verschillende gebouwtjes een speels ensemble waar iedereen een plekje kan vinden om te lezen, een spelletje te doen of gewoon van het uitzicht te genieten. Omgeving uitdagend en mooi voor wielrennen.

9
Séjour en août 2021

We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in dit prachtige vakantiehuis. Wat een mooi uitzicht op de berg. De rit naar boven is de eerste keer even spannend, de tweede keer ben je al gewend. Het verblijf boven voelt ook heel speciaal, doordat de keuken en woonkamer zo'n mooi uitzicht hebben. Dat is echt genieten. Het zwembad was ook lekker. We komen graag nog eens terug.

10
Séjour en mai 2019

Toe aan een weekje rust; gekozen om buiten het hoogseizoen naar Malfay te trekken. Dat voelt steeds meer als thuiskomen. De weg omhoog wordt steeds gemakkelijker als je hem eenmaal gewend bent. Zelfs voor onze 5 m. lange bus zijn de bochten haalbaar! Heerlijk het houtkacheltje in de huiskamer stoken en genieten van de mooiste luchten. Met de lokale gerechten van de markt in Lamastre zoals wijn, kaasjes, paté en olijven bij de hand heel goed vol te houden. Vanuit huis een wandeling op de berg maken en daar zomaar herten treffen. Daarna vlees grillen op het houtvuur in de keuken.
Steeds als we hier komen zien we weer verbeteringen aangebracht zonder het originele karakter van het huis aan te tasten. Het blijft gelukkig “a la campagne” anders dan thuis en daar komen we voor...

9
Séjour en juillet 2018

Een uniek verblijf op een unieke locatie! Rust, ruimte en comfort!
Wees wel voorbereid op de laatste paar honderd meter naar het huisje toe: flinke uitdaging, ook met de auto!

8
Séjour en juillet 2018

Een heerlijke rustige vakantie boven op de berg. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Overdag lekker genieten in/bij het zwembad of op het terras, allebei met een fantastisch uitzicht. s Nachts lekker slapen in een koele slaapkamer. Wat wil je nog meer?

9

Ajouter un message dans le livre d’or