Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Pierre à feu

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Pierre à feu'

Judith Vos a mis à jour son calendrier le 29 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Pierre à feu évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en juillet 2020

Schitterend provenciaals huis in het prachtige heuvellandschap van la Drome. Al meerdere jaren het voorrecht gehad om terug te mogen komen op deze geweldige locatie. Het huis is van alles voorzien, voldoende keukengerei, schone bedden, sanitaire voorzieningen en uiteraard een heerlijk schoon zwembad met een adembenemend uitzicht.

Niet alleen het huis, maar ook zeker de omgeving biedt veel mogelijkheden voor een heerlijke wandel/wijn/culinaire vakantie in Zuid Frankrijk. Er zijn voldoende traditionele Franse restaurants en schitterende wandel/fietsroutes (vanwege het heuvellandschap kunnen deze best pittig zijn).
Al met al een heerlijk huis voor een eerlijke prijs, zeker een aanrader!

9
Séjour en juin 2020
Lars

Henk de eigenaar is een super gastheer en heeft een prachtig huis op een uitstekende locatie. In de omgeving is veel te doen en Henk kan hier uiteraard verschillende activiteiten aanbevelen. Wij komen hier jaarlijks graag terug worden keer op keer warmhartig ontvangen! Tot volgend jaar Henk!

10
Séjour en avril 2017
Joan Wery

Prachtig gelegen Frans huis met overtreffende tuin, veel hoeken om ieder moment uit de wind zonnig te zitten. Gezellige, antieke inrichting. We hadden veel langer willen blijven. Verwarming ruim aanwezig. Goede herinnering aan t contact met de eigenaar!

9

Ajouter un message dans le livre d’or