Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Françonne - rosé

Voir les photos (21)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
9,0
Classement
 

Disponibilité de 'La Françonne - rosé'

Maxence Descamps a mis à jour son calendrier le 28 mar. 2023

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Françonne - rosé évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2022

Een heel fijn huisje in een mooie omgeving. Het huisje is klein maar compleet. Aan alles wat je nodig kunt hebben is gedacht. De verhuurder is vriendelijk en goed bereikbaar en erg behulpzaam. Het zwembad is schoon en omdat er maar 3 appartementen zijn hadden wij het zwembad regelmatig voor ons alleen. Ook rondom de huisjes is veel privacy, in elk geval bij de Gites Rosé waar wij zaten. Alles is uitstekend onderhouden. Rustige omgeving maar met Nyons op 6 km alles wat je nodig hebt binnen bereik.

9
Séjour en juin 2021

Wij hadden een heel aangenaam verblijf in gite Rosé, het huisje is niet groot maar alles is aanwezig, heel praktisch ingericht, de locatie is super met uitzicht op groen en het dorp. De communicatie en ontvangst van Juliette verliep prima, heel vriendelijke gastvrouw ! Het zwembad is groot, goed onderhouden en met prachtig uitzicht op omgeving Mont Ventoux. De streek biedt enorm veel mogelijkheden voor uitstapjes, wandelingen, fietstochten, wij komen zeker terug !

9

Ajouter un message dans le livre d’or