Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Belle vue

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Belle vue'

Godelieve en Ruud a mis à jour son calendrier le 23 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Belle vue évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en mai 2019

We verbleven in 2011 voor de eerste keer in Belle Vue. Daarna droomden we van terugkeren. Dat deden we in de meivakantie van 2018 en omdat het wederom zo heerlijk was waren we er ook weer in 2019.
Het huis is zalig want:
- het is heerlijk ruim met goede wifi ( beide heel belangrijk als je met pubers op vakantie bent)
- er is een zalige bank en er zijn goede stoelen ( belangrijk als je uren wil zitten lezen)
- het heeft een goed uitgeruste keuken, dus kan je lekker zelf koken
- het heeft een perfect terras om in de zon te ontbijten
- het heeft een groot balkon waar je ’s avonds in de zon kan borrelen en dineren
- het heeft een prachtige tuin
- het is er oorverdovend stil. Geen auto’s , geen vliegtuigen. Wel veel vogels. Stilte doet een mens goed.
De omgeving is natuurlijk fantastisch. Prachtige oude plaatsjes, veel te zien, en veel mogelijkheden tot wandelen, fietsen en uit eten gaan.

Kortom: Belle Vue en de omgeving vormen een klein paradijsje waar we eigenlijk liever niet te veel reclame voor maken opdat het beschikbaar voor ons blijft in de komende jaren :))

9
Séjour en novembre 2018

Een weekje naar de Provence voor een weekje nazomeren. Maar het weer wilde niet echt meewerken maar mede door het fantastische huisje van Ruud en Godelieve hebben we een topweek gehad. We genoten elke ochtend bij het ontbijt van het prachtige uitzicht vanaf de keukentafel. En ' avonds nadat we weer een wijnhuis bezocht hadden, zaten we in de woonkamer op de makkelijke stoelen te genieten van de oogst van de dag. De keuken is van alle gemakken voorzien waardoor we heerlijk zelf gekookt hebben. De bedden zijn prima en wij zouden dan ook echt iets moeten bedenken om er volgend jaar, maar dan in het voorjaar als de lavendel bloeit, niet naar terug te gaan . Dus gaan we volgend jaar zeker terug en hopen dan ook al wandelend van de prachtige omgeving te kunnen genieten

10
Séjour en septembre 2017

Beste mensen,
Prima verblijf in een van alle noodzakelijkheden (en meer dan dát) voorziene vakantiehuis.
We huren al meer dan 15 jaar huizen in Frankrijk en deze woning komt in de top 3.
Nooit eerder zo vér zuidelijk geweest en daardoor niet wetend welke geweldige streek de Drôme is.
Wellicht tot een volgende keer.
Marjan en Jean van den Booren

9
Séjour en juin 2017

Stop! Zoek niet verder. Als je op zoek bent naar rust en ontspanning.
Alleen het ruisen van de in de wind golvende graan velden. Een kabbelend beekje, Gesjirp van de met elkaar communicerende zwaluwen en mussen. Kortom geluiden uit de natuur. Pure natuurschoon en allerlei dieren die in die in Nederland al lang uitgestorven zijn. Of zo zeldzaam dat men deze in NL deze nooit zal tegen komen. Omgeving is prachtig met rijke historie. Pittoreske markten. Heerlijk stokbrood en croissants van de dorpsbakker.
Comfortabele, eenvoudige woning waar je blij van wordt. Compleet ingericht. Met terras in de ochtend zon, ruim balkon met middag en avondzon. 2 fijne fietsen. Met garage.

10
Commentaires de Godelieve en Ruud

En voor de tuinliefhebber nog een grote tuin met veel verschillende soorten planten. Met zon- én schaduwplekken.

Séjour en juin 2014

We hebben een maand geleden weer twee heerlijke weken in 'Belle vue' beleefd en dat doen we al sinds 2009. We vonden weer wat we zochten; rust, cultuur en natuur. We hebben een aantal erg leuke dingen in de omgeving meegemaakt; bijv. het feest van de kleine St. Jean in Valreas, Jazz dans les vignes in Cairanne en flamencodansen met muziek en paëlla in Valreas. Allemaal met behulp van informatie van het VVV in het zijdemuseum in Taulignan.
De natuur was prachtig, met paarse lavendel, goudgeel koren en frisgroene wijngaarden. Ook de tuin bij het huis was weer heel mooi, veel planten in bloei en dat ondanks afwezigheid van de eigenaar. Als lid van 2 tuinclubs en de Open Tuinencommissie van de Nederlandse Tuinenstichting zie ik veel tuinen, maar dit is echt heel bijzonder. We hopen volgend jaar weer te komen genieten.

9

Ajouter un message dans le livre d’or